Service Reparatii Aer-Conditionat Carei

SC Lasius SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Lasius SRL - Service Reparatii Carei.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Carei

  Suntem o microintreprindere cu portofoliu de lucrari mici si mari in domeniul instalatiilor in constructii, pentru lucrarile de anvergurade instalatii din anii precedenti am atras alte firme din zona din domeniu.
  Echipa noastra este tanara, dornica sa se afirme la orice nivel, angajatii, personalul de executie are calificari diverse, de la instalatori (apa, canal, gaze) pana la electricieni si tehnician in instalatii frigorifice.
  Echipa tehnica de conducere este formata din trei ingineri instalatori, un proiectant si doi conducatori de santier/proiectanti, cu care putem asigura suportul tehnic la variate lucrari in domeniu.
  Promovam calitatea, ca singura solutie de a ramane pe piata pe termen lung; incercam sa raspundem provocarilor intalnite pe santier si nu numai.

  Aparatul de aer conditionat trebuie verificat periodic (aproximativ de doua ori pe an) de catre o echipa specializata. Este bine sa pastrezi legatura cu firma care a realizat instalarea si sa ii contactezi de fiecare data cand acest lucru este necesar. Intreaba-i tot ceea ce vrei sa stii in legatura cu noua achizitie si pastreaza manualul de instructiuni la indemana pentru a verifica toate comenzile pe care le efectuezi la inceput. Astfel eviti nenumarate defectiuni si prelungesti durata de viata a aparatului.
  In cazul instalatiilor de climatizare, in urma studiilor efectuate, s-a dovedit ca este mult mai ieftin sa intretii corespunzator un aparat de aer conditionat in perioada de garantie si postgarantie, decat sa fiti nevoiti sa faceti cheltuieli majore in cazul unor defectiuni ce apar datorita neintretinerii corespunzatoare a acestor tipuri de aparate.
  Pe scurt, va spunem ca puteti mari considerabil (cu aproximativ 50%) perioada de functionare a unui aparat de aer conditionat in cazul in care acesta beneficiaza de inspectii periodice, lunare sau trimestriale
  Nu va lasati tentati de o derizorie economie financiara si nu acceptati sudarea, inadirea tevilor, pentru ca presiunile de lucru ale freonului la aparatele clasa A (R410A) ajung la 30-40 de atmosfere, iar regimul de lucru, vibratiile, eventualele miscari accidentale ale traseului la stergerea prafului, curatenie etc., pot rupe conductele. Intr-un astfel de caz, o reparatie va costa pana la 400 de lei, fara multe negocieri. Pe de alta parte, scurtarea excesiva a traseului duce la o amplasare nefavorabila a aparatului frigorific in locuri unde nimeni nu doreste.
  Aveti grija ca unitatea interioara (spliterul) sa fie amplasata astfel incat aerul rece sa nu bata direct spre locul unde sunt amplasate paturile, biroul, canapeaua sau locul unde se joaca cei mici.

Produse si Servicii

Instalatii de climatizare (necesar de ”frig”, dimensionare hidraulica, lista de materiale, echilibrare hidraulica):

  • monosplituri, puneri in functiune
  • multisplituri
  • sisteme VRV/VRF
  • sisteme cu aer climatizat
  • racitoare de apa (chillere)
  • sisteme de apa racita
  • centrale tratare de aer

Galerie foto