Service Reparatii Aer-Conditionat Campina

Service aer conditionat Campina

Service Reparatii Aer-Conditionat Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Campina - Service Reparatii Campina.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Campina
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Campina

  S-a infiintat in anul 2002, avand ca principala activitate lucrarile de instalatii termice, sanitare, de canalizare si de aer conditionat. Una dintre activitatile secundare ale societatii, complementara activitatii principale, este comertul cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire. De la infiintare, societatea si-a fixat ca obiectiv initial obtinerea statutului de lider local pe piata lucrarilor de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Dupa aproape 8 ani de functionare, societatea se afla in randul principalilor executanti de lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat pe plan local si zonal.
  Totodata, vanzarile de echipamente si furnituri de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire au inregistrat valori mari an de an, detinand ponderea de 84,26% din cifra de afaceri a societatii pe 2009, fapt care certifica un sector de piata care trebuie atacat si pe viitor in scopul majorarii cifrei de afaceri.
Pentru atingerea obiectivelor si realizarea indicatorilor economici prognozati, S.C. OVIX INSTAL S.R.L. beneficiaza de aportul unei echipe de management profesionista, cu expertiza in domeniul instalatiilor sanitare si termice, precum si de personal calificat si autorizat pentru exectutia lucrarilor de instalatii. Societatea acopera un segment larg al pietei de specialitate, are vad comercial, detine surse financiare stabile si prin optimizarea activitatilor de aprovizionare si desfacere a marfurilor poate deveni colaboratorul cel mai agreat al dumneavoastra.

 Pentru a alege un aparat de aer conditionat este bine sa analizati din start ceea ce va doriti de la un astfel de sistem si apoi sa raportati dorintele si nevoile la bugetul pe care sunteti dispusi sa-l cheltuiti. Numai dupa o analiza prealabila a situatiei veti putea sa achizitionati ceva de care sa fiti multumiti in totalitate.
 Pentru a va bucura din plin de aer conditionat nu este suficient sa alegeti cele mai bune aparate de aer conditionat (clasa A, Tehnologie inverter, Zgomot redus) ci trebuie sa acordati o importanta deosebita si instalarii acestui aer conditionat.
 Montajul echipamentelor de aer conditionat trebuie realizat de firme specializate autorizate de producatorul acelor aparate de aer conditionat.
 Vidarea traseului, folosirea materialelor de buna calitate, precum si reviziile periodice prelungesc viata aparatului de aer conditionat.
 Inainte de a lua decizia de a achizitiona un aparat de aer conditionat este bine sa cereti parerea unui specialist.

Galerie foto