Service Reparatii Aer-Conditionat si Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 4

Service Reparatii Aer-Conditionat si Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ITALFLO TRADING SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Bucuresti-Sector 4

Evita sa inspiri asa ceva!

  Firma autorizata ITALFLO TRADING ofera solutii complete pentru toate tipurile de aer conditionat si sisteme de climatizare, dar si pentru centrale termice.
  Echipa noastra este tanara, dinamica, bine pregatita, instruita pentru a pune in practica toate dorintele clientilor nostri si pentru a satisface toate cererile acestora, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare, formata din instalatori autorizati.
  Asiguram montaj oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. Indiferent de locatia in care va aflati, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit in cel mult 24/48 de ore de la contactare.
  Pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime, atat acasa cat si la locul de munca, una din conditii este asigurarea confortului termic necesar. Temperatura optima in interiorul spatiului de lucru sau de locuit trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 19-24ºC, in afara acestui interval putand apare disconfort, stres si chiar probleme de sanatate pentru persoanele mai sensibile.
  Daca aveti probleme cu instalatia dvs. de climatizare si sunteti in cautarea unui partener de incredere, ati ajuns unde trebuie.
  Sunt momente, si acelea sunt nefericite, cand la aparatul dumneavoastra de aer conditionat apare o defectiune de functionare (aer cald in locul celui rece, miros neplacut al aerului conditionat, condens etc.).
  Fiind foarte eficient intr-o locuinta, aparatul de aer conditionat poate provoca insa o serie de afectiuni daca nu este curatat si igienizat la fel ca orice alt obiect sau aparat elctrocasnic din casa.
  Prin schimbarea filtrelor si curatarea lui va asigurati ca aerul din casa dumneavoastra isi pastreaza calitatea, intocmai cu scopul pentru care a fost achizitionat. Echipa ITALFLO TRADING SRL va sta la dispozitie.
  Interventiile sunt executate de personal calificat cu scule si dispozitive specifice domeniului frigotehnic, se asigura garantie atat pentru piesele inlocuite cat si pentru manopera.
- Oferim consultanta gratuita la solicitarea dumneavoastra.
- Transport gratuit la materiale in Bucuresti.
- Discount materiale in limita promotiilor disponibile.

Produse si Servicii

Montaj aer conditionat Bucuresti
Asiguram montaj pentru toate tipurile de aparate de Aer conditionat
Efectuam operatiuni de montaj pentru urmatoarele echipamente:

 • facem incarcari de freon cu orice tip de freon: R22, R407c, R410a, R134a, R600, R290
 • pretul pentru incarcare freon, este variabil in functie de: cantitatea de freon folosita, timpul de lucru pentru identificarea pierderii si remedierea acesteia.
 • montaj unitate exterioara
 • montaj unitate interioara
 • traseu frigorific trebuie in limita a 3m, ce depaseste se plateste suplimentar
 • furtunul de condens si cablul electric dintre unitati
 • izolarea traseului frigorific pentru un bun randament.

Service aer conditionat Bucuresti
Asiguram inspectii pentru buna functionalitate a aparatelor de aer conditionat si inspectii tehnice periodice.

 • Verificari periodice obligatorii
 • Inlocuire compresor aer conditionat
 • Curatare evaporator, condensator, tava condens
 • Reumplere agent frigorific aer conditionat
 • Refaceri traseu frigorific aer conditionat

  Asiguram service pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat in Bucuresti sau imprejurimi: Samsung, Daewoo, Platinium, LDK, Daikin, LG, Panasonic, DeLonghi, Whirlpool, Mistral, Radel, Hyundai, Aircool, Americool, Vortex, Maxwell, Akai, Alizze, Sharp, Polar, Gala, Dinamic, Sanyo, Fujitsu, Excel, Nordstar, Osaka, Luxor, Platinium, Windsor, Bluesky, Midea, Yuetu, Electra, Electrolux.

Montaj centrale termice Bucuresti
  Efectuam operatiuni de montaj pentru urmatoarele echipamente:

 • montaj centrale termice murale pe gaz si electrice
 • montaj centrale termice de pardoseala - montaj sisteme complete centrale + boiler
 • montaj centrale pe lemne
 • montaj panouri solare
 • montaj cazane de apa calda
 • montaj pompe de caldura

Service centrale termice Bucuresti
- Oferim service autorizat ISCIR pentru toate tipurile de centrale termice.
Reparatii centrale termice Bucuresti
- Repararea centralelor termice trebuie efectuata intotdeauna de catre un personal autorizat si competent. Reparatii placi electronice pentru centrale termice.

Galerie foto