Service Reparatii Aer-Conditionat Bucuresti-Sector 3

Clima Net S.R.L.

Service Reparatii Aer-Conditionat Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clima Net S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Bucuresti-Sector 3

Clima Net SRL
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Bucuresti
0764.979.644 / 0722.961.987

 S.C.Clima Net SRL, cu sediul in Bucuresti , Str. CRISTEA MATEESCU, 7 , inregistrata la Registrul comertului cu J40 /2190 /2013, CUI 31259219, principalul domeniu de activitate - lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat.Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat sector 3

   Suntem o companie noua pe piata, dar cu o experienta de 20 ani in domeniul aerului conditionat. Cu o echipa de 8 angajati entuziasti si calificati, avem o abordare profesionala si oferim servicii de inalta calitate. Efectuam montaj, service si intretinere aparate de aer conditionat pentru toate marcile de produse, cele mai importante fiind: WESTINGHOUSE, SAMSUNG, AIR COOL, UNION AIR, YAMATO, GREE, WHIRLPOOL, PANASONIC, BLACKSEA, INVENTOR,  LG.

   Fie ca aveti un sistem complex de aer conditionat pentru o afacere sau o unitate interna mica, service-ul de aer conditionat ar trebui sa fie intotdeauna efectuat de catre un exert in acest domeniu. Noi va putem oferi o gama completa de servicii de aer conditionat, incluzand reparatii ale aparatului de aer conditionat, mentenanta/intretinerea unui aparat sau montajul unui aparat nou. Puteti fi siguri ca orice problema aveti noi o vom rezolva cu profesionalism. Va putem oferi si contracte de intretinere/mentenanta a aparatelor de aer conditionat la un pret avantajos, prin care ne obligam sa va verificam regulat echipamentele si sa efectuam reparatii sau lucrari de intretinere, unde este cazul, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

   Suntem echipa de profesionisti, cu o experienta vasta in acest domeniu si executam in cele mai bune conditii montajul aparatului de aer conditionat.Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat sector 3
   Montajul aparatelor de aer conditionat se va face folosind pompa de vid care este necesara la orice instalatie de aer conditionat cu agent frigorific ecologic si va beneficia de trasee frigorifice din cupru de cea mai buna calitate.
   Totodata veti primi consultare de la specialistul nostru in privinta amplasarii aparatului de aer conditionat pentru o cat mai buna functionare a acestuia.
   Montajul facut in conditii foarte bune mareste viata unui aprat de aer conditionat cu cel putin 50%.

Produse si Servicii

Pe scurt:Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat sector 3

 • Executam service pentru toate marcile de aer conditionat.
 • Remediem orice defect aparut la instalatiile de climatizare.
 • Incarcam cu agent frigorific (freon) R22, R407C, R410A, instalatiile de climatizare, dupa ce in prealabil am remediat defectiunea (pierderile).
 • Curatam si igienizam orice tip de aparat de aer conditionat.
 • Executam si relocarea aparatelor de aer conditionat (demontarea si montarea unui aparat in cazul unei mutari, persoana fizica sau persoana juridica)

Pentru orice fel de alte informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0722 961 987, 0764 979 64.

Oferte speciale

Oferta promotionala:
   Verificare instalatie electrica si frigorifica aer conditionat, igienizarea unitatii interioare cu solutie antibacteriana speciala, depistarea pierderilor de freon din instalatia frigorifica (legaturi aspiratie si refulare unitatea interna si unitatea externa), remedierea pierderilor, verificarea presiunii in mers si statica a aparatului si incarcarea instalatiei cu freon (presiunea difera in functie de model si tipul de freon folosit) - PRET: 240 RON

In privinta service-ului aparatului/aparatelor dumneavostra de aer conditionat va asiguram ca:

 • interventia se va face de catre personal specializat;
 •  oferim service complet de intretinere si interventii promte pentru remedierea oricarui defect al aparatului de aer conditionat;
 •  oferim posibilitatea de a incheia un contract de mentenanta conform caruia, dumneavoastra veti beneficia de intereventii periodice pentru verificarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat;
 •  igienizam unitatile interioare ale aparatului de aer conditionat (Dezinfectare Bacteriologica);
 •  inlocuim piesele necesare
 •  incarcam/umplem instalatiile frigorifice cu agent de racire - freon Pentru orice fel de alte informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0722 961 987, 0764 979 644 sau folosind formularul de contact.
 •  Inlocuire senzori temperatura unitate interna si externa • Inlocuire condensatori
 •  Inlocuire compresor

Galerie foto