Service Reparatii Aer-Conditionat Baia Mare

SERVICE TOT SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVICE TOT SRL - Service Reparatii Baia Mare.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Baia Mare

SERVICE TOT SRL
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Baia Mare
0731.80.40.80

  Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste corespunzator este foarte posibil ca freonul din instalatie sa nu mai existe in cantitate optima si trebuie completat sau reincarcat complet. Acest lucru se face prin verificarea presiunilor de lucru a fiecarui tip de freon in instalatie. Pierderea de freon se produce pe la imbinari, prin fisuri, pori sau prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice.

  Pentru curatare si igienizare a aparatelor de aer conditionat, se demonteaza capacul, filtrele, directoarele de aer, si se spala, cu jet de apa si detergent.
  Vaporizatorul, cel care arata ca un radiator, plus ventilatorul interior, peretele din interiorul aparatului, si jgheabul de colectare, sau sistemul de scurgere, se spala cu jet de apa, sub presiune, spuma si detergent.

service montaj aer conditionat instalatii climatizare baia mare.jpg

  Dupa spalare, se igienizeaza: ventilatorul interior, vaporizatorul, interiorul aparatului,sistemul de scurgere, cu jet de abur sub presiune, la 135 de grade, pentru a elimina toate bacteriile.
  La sfarsit, se sterge, se monteaza capacul, filtrele, directoarele de aer, si arata si functioneaza ca un aparat nou.

Criteriul principal in alegerea unui aparat de aer condiţionat este in aceste vremuri pretul, insa persoanele interesate trebuie sa tina cont si de alti factori. In primul rand, aparatul trebuie să aiba capacitatea adecvata încaperii în care se va instala.

 1. Pentru o încapere cu suprafata cuprinsa între 10 şi 25 mp se recomandă un aparat de 9.000 btu;

 2. Pentru suprafata cuprinsa intre 15 – 35 mp – un aparat cu capacitatea de 12.000 btu;

 3. Pentru 30 – 50 mp –  serecomanda un aparat de aer conditionat de 18.000 btu;

 4. Pentru un spatiu intre 40 – 70 mp unul de 24.000 btu.

 Cu alte cuvinte, in cazul locuintelor obișnuite sunt recomandate aparatele de 9.000 btu pentru dormitoare (avand și cel mai mic nivel de zgomot) iar cele de 12.000 btu pentru sufragerii. Aparatele de putere mare, și anume cele de 18.000 si 24.000 btu, datorita debitului de aer foarte puternic, se recomanda a se folosi in incaperi cu inaltimea peste 3m. In cazul unei incaperi cu suprafata mare, avand inaltimea de 2,5m, se recomanda folosirea mai multor aparate de puteri mici in locul folosirii unui singur aparat de putere mare. Ca si in cazul sistemelor de incalzire, cand se aloca un calorifer pentru fiecare camera, si aparatele de aer conditionat vor trebui instalate cate unul in fiecare incapere care se doreste climatizata.

Produse si Servicii

 •  MONTAJ AER CONDITIONAT
 •  INTRETINERE AER CONDITIONAT
 •  IGIENIZARE AER CONDITIONAT
 •  INSPECTII TEHNICE PERIODICE AER CONDITIONAT
 •  REPARATII AER CONDITIONAT
 •  PIESE DE SCHIMB AER CONDITIONAT
 •  INCARCARE FREON AER CONDITIONA

Galerie foto