Service Reparatii Aer-Conditionat Bacau

Pro Game International - Service Aer Conditionat Bacau

Service Reparatii Aer-Conditionat Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pro Game International - Service Aer Conditionat Bacau - Service Reparatii Bacau.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Bacau

Pro Game International
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Bacau
0742.499.466

  reparatii aer conditionat bacauPro Game International va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Bacau si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat.

  Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

reparatii aer conditionat bacau

  Aparatul de aer conditionat este defect? Nu mai raceste sau incalzeste incaperea uniform? Emana un miros neplacut?
  Noi avem solutia! Fie ca este vorba de o simpla igienizare, de inlocuire piese sau de incarcare cu freon, noi va oferim servicii de calitate, profesioniste si promte. Ne ocupam de orice tip si gama de aparat de aer conditionat si va oferim suport tehnic si consultanta gratuita.

  Pentru buna functionare a aparatului, montajul trebuie efectuat de personal specializat. Montajul presupune cateva etape importante: analiza conditiilor de montaj aferente fiecarui spatiu, strapungerea peretelui prin care vor trece tevile, strapungerea peretilor pe care se vor prinde suportii metalici, prinderea suportilor interiori si exteriori care vor sustine unitatile interioare si exterioare, prinderea unitatilor pe suporturi, concretizarea conexiunilor intre unitatea interioara si cea exterioara.

  Indiferent care este situatia cu care te confrunti in domeniul instalatiilor cu aer conditionat, iti stam cu placere la dispozitie pentru solicitari pe raza orasului Campulung si in imprejurimi.

Produse si Servicii

  • Montaj aer conditionatreparatii aer conditionat bacau
  • Intretinere aer conditionat
  • Verificare curatare igienizare aer conditionat
  • Incarcare freon aparate aer conditionat
  • Demontare aer conditionat
  • Mutare unitate interioara/exterioara aer conditionat

Galerie foto