Service Reparatii Vulcanizare-auto Selimbar

SIGEMO IMPEX

Service Reparatii Vulcanizare-auto Selimbar reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SIGEMO IMPEX - Service Reparatii Selimbar.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Vulcanizare-auto Selimbar
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Vulcanizare-auto Selimbar

  SIGEMO IMPEX este o societate comerciala fondata in 1994, avand in prezent un capital social de 2,000,000 lei. Activitatea de baza de la infiintare si pana in prezent este de comert cu anvelope si jante auto pentru toata gama de autovehicule respectiv: autoturisme, autocamioane, motociclete, utilaje industriale si utilaje agricole.
  Suntem in topul distribuitorilor de anvelope premium de autoturisme, autoutilitare si camioane din Romania (din punct de vedere al vanzarilor realizate in ultimii 5 ani si a numarului de clienti onorati).
  Cu sediul si depozitul central la Sibiu, unde in permanenta detinem peste 40.000 anvelope si 5.000 jante, Sigemo vine cu un concept occidental, de service roti integrat: vanzarea de anvelope si jante si montarea lor in cel mai scurt timp, mai bine si mai ieftin, precum si service auto rapid.
  Anvergura si succesul in afaceri ale firmei Sigemo se datoreaza si celor peste 5000 clienti persoane juridice si peste 6000 cumparatori persoane fizice care au beneficiat in fiecare an de produseloe sau serviciile noastre, fie in centrele noastre de montaj, fie prin intermediul firmelor de curierat rapid direct la ei acasa.
  Strategia noastra consta in dezvoltarea brandului SIGEMO, treptat si sigur, pe baza portofoliului de clienti multumiti.

Produse si Servicii

 

  • Montaj, demontaj si echilibrare roti
  • Vulcanizare

  Atelierul de vulcanizarea este unul dintre cele mai moderne şi mai bine echipate in domeniu. Pentru a asigura cea mai buna calitate a serviciilor oferite, colaboram cu furnizori de echipamente si produse de vulcanizare recunoscuti pe plan mondial.

  • Geometrie roti

  In cadrul atelierului mecanic compartimentul de reglare geometrie roti este dispus separat pentru a crea conditii optime de liniste si curatenie in vederea realizarii calitatii operatiilor tehnologice. In acest sens am ales sa lucram cu liderul mondial in domeniu. John Bean a fost si inventatorul acestui tip de aparat; programul si baza de date sunt actualizate permanent astfel incat cuprind toate modelele noi de masini inclusiv cele romanesti. Facem reglarea geometriei (convergenta rotilor) inclusiv pentru camioane, autocare si autobuze.

  • Hotel Anvelope
  • Inspectie tehnica periodica
  • Service autorizat R.A.R.
  • Spalatorie auto
  • Restaurant
  • Vopsitorie auto
  • Service mobil

Program
Luni-Vineri: 7:00-22:00
Sambata: 8:00-17:00

Galerie foto