Service Reparatii Vulcanizare-auto Popesti-Leordeni

Vulcanizare Auto Popesti-Leordeni

Service Reparatii Vulcanizare-auto Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare Auto Popesti-Leordeni - Service Reparatii Popesti-Leordeni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Vulcanizare-auto Popesti-Leordeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Vulcanizare-auto Popesti-Leordeni

  Chemtraders a fost fondata in 1993, in Bucuresti, fiind specializata in vanzarea de anvelope industriale si agricole. In plus, avem in portofoliul nostru si o gama variata de anvelope pentru turisme, cargo sau de camion.
  Suntem o companie puternica, construita in timp prin multa munca si dedicare completa. Aceste valori stau la baza Chemtraders de 20 de ani, timp in care am inteles bine piata din Romania si cum sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri.
  Misiunea noastra este sa devenim furnizorul dumneavoastra de incredere pentru anvelope sau servicii esentiale rotilor masinii. Lucram cu un stoc constant de 15.000 de unitati, gazduite intr-un depozit generos, de 10.000mp. Astfel, veti alege dintr-o gama variata de anvelope si servicii pentru orice tip de vehicul, oferite de un personal pregatit si binevoitor.

Produse si Servicii

Vulcanizare

  Echipat cu utilaje de ultima generatie, service-ul va ofera un set complet de servicii profesioniste pentru roti:

  • montare / demontare,
  • jantare /dejantare,
  • echilibrare roti,
  • presurizare cu azot,
  • pana cu camera,
  • pana tubless etc.

  Datorita unui personal bine instruit, procesul de reparatie este eficientizat, iar timpul petrecut in service este redus.

service roti, vulcanizare popesti leordenivulcanizare popesti lerodeni 

Galerie foto