Service Reparatii Vulcanizare-auto Constanta

Vulcanizare Auto Constanta

Service Reparatii Vulcanizare-auto Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare Auto Constanta - Service Reparatii Constanta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Vulcanizare-auto Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Vulcanizare-auto Constanta

  Pe langa calitatea serviciilor si atentia pe care o oferim montajului anvelopelor,avem grija si de pragurile masinii!! Totul in timp record si totodata la cel mai mic pret din oras!!
  Dupa cum bine stiti caldura le distruge mai ales prin aparitia de pori, va creste consumul de combustibil, nu aveti franare optima pe carosabilul umed si mai ales pericolul de explozie creste. Cand temperatura ajunge la peste 7 grade cu plus,schimbati-le. Va asteptam la noi cu cele mai mici tarife din oras si cu o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 24 de ani!
  Atunci cand achizitionati anvelope de iarna/vara SH,verificati adancimea profilului, uzura, anul de fabricatie si daca sunt ovalizate. Intotdeauna cereti sfatul unui profesionist!
  Atentie la gropi in perioada aceasta, deoarece gropile sunt acoperite de zapada/apa si puteti distruge anvelopele fara a putea fi remediate.
  Daca nu a-ti efectuat schimbul de anvelope cu cele de iarna va asteptam la Vulcanizare All Fast Constanta.

  • La noi schimbul de anvelope dureaza doar 18 min indiferent de tipul de anvelopa/janta.
  • Schimb placute frana la preturi imbatabile!! Schimbul a durat 8 min!
  • Schimb anvelope, jenti magneziu in doar 24 min!
  • Indreptam jenti aliaj. Preturi fara concurenta!

Galerie foto