Service Reparatii Vulcanizare-auto Brasov

Vulcanizare Auto Brasov

Service Reparatii Vulcanizare-auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare Auto Brasov - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Vulcanizare-auto Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Vulcanizare-auto Brasov

  Pentru siguranta si nevoile dumneavoastra, am introdus serviciul de indreptat si roluit jante auto, indreptat jante din tabla, indreptat jante aliaj, indreptat jante aluminiu, indreptat jante tabla, cu aparat profesionist si personal instruit pentru astfel de operatiune. In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari, minore sau majore, de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii.
  Continuarea rularii in aceste condtii va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de folosinta a acesteia. Pentru evitarea acestui lucru va recomandam sa realizati operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului", indiferent daca acestea sunt jante din aliaj, aluminiu, table, sau otel.
  Va sfatuim ca premergator operatiei de echilibrat roata sa cereti sa vi se verifice integritatea jantei. Indreptarea jantelor din tabla / otel se face prin deformare la rece. Uneori, la jantele din aliaj / aluminiu este necesara o incalzire, nu mai mult de 140C (dupa aceasta temperatura in momentul racirii apar tensiuni remanente in material). Centrul de masa al rotii in momentul indreptarii corespunde cu centrul de masa al rotii montate pe masina, din acest motiv, foarte importanta este prinderea rotii pe masina de indreptat jante auto. Pentru siguranta Dumneavoastra, va recomandam ca operatiunile de indreptat jante sa fie executate intr-un SERVICE ROTI (vulcanizare) specializat, autorizat RAR, de catre un personal calificat si cu masini si ustensile adecvate.
  Anvelopele autoturismului sunt foarte importante chiar daca unii dintre noi nu acorda o atentie sporita; trebuie stiut faptul ca anvelopele sunt singura zona de contact pe care autovehiculul o are cu suprafata carosabilului. Acestea sunt primele care suporta conditiile de rulare pe carosabil ale vehiculului, sunt cele care interactioneaza si suport in mod direct conditiile de pe carosabil (asfalt, macadam, ud, uscat, zapada, gheata, denivelari, GROPI ,….).
  Mai presus de toate, pentru ca vehiculul sa ruleze in siguranta, anvelopele trebuie sa faca fata fortelor extreme exercitate asupra acestuia – la franare, accelerare, in viraje, la impactul cu denivelari / gropi, etc.., in toate conditiile meteorologice .
  Anvelopele nu trebuie doar sa se potriveasca ca dimensiunea ci trebuie in acelasi timp sa indeplineasca niste conditii minime de compatibilitate cu vehiculul pe care il conduceti. Aceste conditii le gasim comparand indicii de pe anvelopa cu cei recomandati de producator in functie de tipul si modelul vehicului ( informatia o gasim in talonul autovehiculului).

Produse si Servicii

  • Indreptat Jante Autoa
  • Roluit Jante Tabla - Aliaj
  • Vulcanizare Mobila