Service Reparatii Vulcanizare-auto Arad

Vulcanizare TAVI AUTO SERV ARAD

Service Reparatii Vulcanizare-auto Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare TAVI AUTO SERV ARAD - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Vulcanizare-auto Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Vulcanizare-auto Arad

  Vulcanizarea Tavi Auto Serv este acreditata de R.A.R.. Dispunem de doua puncte de lucru in raza municipiului Arad. Ambele ateliere de vulcanizare dotate cu utilaje performante, de ultima generatie, manuite cu pricepere de vulcanizatori cu experienta.
  Primul service mobil complet dotat din Arad.
  Va oferim o gama variata de operatiuni pentru intretinerea sau repararea jantelor si anvelopelor autoturismului dumneavoastra.
Pe langa faptul ca dispunem de o capacitate dubla fata de o vulcanizare obisnuita. Va oferim si o varietate de anvelope , de la marci low-cost (DEBICA, MATADOR, SAVA etc.) pana la anvelope premium (BRIDGESTONE, FIRESTONE, PIRELLI, GOOD-YEAR, BF GOODRICH, NOKIAN etc.).
  Sectiunea de vulcanizare si service roti este echipata cu aparatura performanta si de cea mai buna calitate.
  Prin procedeele si serviciile oferite de firma noastra economisiti bani si timp, nemaifiind nevoie sa achizitionati anvelope care, in unele cazuri, ajung la sume foarte mari.
 Reparam si galmele aparute anvelopelor in urma loviturilor. In acest caz procedeul fiind foarte simplu: in urma loviturii pneului, pe partea exterioara se rup cordurile; printr-o interventie simpla si cu ajutorul unor materiale speciale, intarim pe interior partea avariata evitand astfel o explozie a anvelopei sau chiar un accident.

Program NON-STOP!

 

Produse si Servicii

Toate echipamentele enumerate mai sus, alaturi de personalul calificat, ne ajuta sa venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

  • Reparatii anvelope
  • Reparatii jante
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot

Vulcanizare Mobila

Galerie foto