Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Bucuresti-Sector 4

SC ROBADEL SERVICII SRL

Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC ROBADEL SERVICII SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Bucuresti-Sector 4

SC Robadel Servicii SRL a fost infiintata in anul 2004 avand ca principal obiect de activitate: alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi. Vechimea si vasta experienta in domeniul reparatii usi ne recomanda ca un partener de incredere in relatia cu persoanele particulare cat si cu marile firme din Romania cu care am colaborat.       Firma noastra este specializata in montarea, deblocarea si repararea usilor metalice si a tuturor sistemelor de inchidere mecanica, revizuirea si inlocuirea sistemelor de inchidere pentru usi din lemn, metal, termopan, incluzand toate mecanismele de inchidere, de la cele ieftine si obisnuite pana la cele profesionale folosite in constructia caselor de bani si a seifurilor de valori. Suntem o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Dispunem de toate echipamentele necesare si personal calificat pentru a va asigura serviciile solicitate la cel mai bun raport calitate pret.

Problemele ridicate de sistemele de inchidere, pot fi dintre cele mai neplacute, daca nu beneficiati de serviciile unui lacatus mecanic specializat in reparatia usilor metalice. Apeland la noi, echipa noastra de lacatusi profesionisti va vor rezolva problemele in cel mai scurt timp posibil. Deblocarea sau repararea usilor se va realiza fara a deteriora usa, in cel mai rau caz va fi necesara schimbarea butucului sau a cilindrului care va fi asigurat contra cost de catre societatea noastra. Toate piesele oferite de catre societatea noastra beneficiaza de servicii de garantie si postgarantie.

Pretul unei reparatii de usi difera foarte mult in functie de complexitatea si durata interventiei. Firma noastra ofera cele mai ieftine preturi pentru reparatii usi. La deblocarea sau reparatia unei usi vom solicita sa se faca dovada legala a detinerii spatiului.

Galerie foto