Service Reparatii Usi-Garaj Voluntari

Protas - Usi de Garaj

Service Reparatii Usi-Garaj Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Protas - Usi de Garaj - Service Reparatii Voluntari.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Voluntari
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Voluntari

Uşi de garaj secţionale

Se deschid vertical şi rămân sub tavan economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie oferă un spaţiu maxim pentru parcatul în interiorul şi în faţa garajului.

Izolare termica eficienta (2-4 cm grosime - gen panou sandwich, tabla otel galvanizat). Garniturile de etanşare cu elasticitate remanentă, rezistente la intemperii, dispuse pe toate cele patru laturi ale uşilor secţionale, ţin vântul şi ploaia departe de garajul dumneavoastră. Furtunul profilat voluminos al garniturii pardoselii acoperă în plus micile denivelări.

In corpul usii de garaj se pot incastra usa pietonala sau suprafete vitrate.
Mare varietate de culori si decoruri, inclusiv imitatii diverse de lemn.

Uși de garaj rulou

Crează mult spațiu în fața și în interiorul garajului. Pentru a parca puteți să înaintaţi cu mașina direct până lângă ușă. În plus zona tavanului rămâne liberă. Genul acesta de usi ocupa o suprafata mica din tavanul garajului. Sunt ideale pentru garaje in care exista grinzi sau echipamente suspendate de tavan.

Blatul ușii este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, rezistent la coroziune și este dotat cu tehnică modernă de acţionare.
Pornirile și opririle ușii sunt deosebit de line și de silențioase ceea ce contribuie la o uzura redusa. Culorile standard sunt alb si maro, iar la cerere orice culoare si imitatie lemn.

Usi de garaj basculante

Sunt simple si robuste, intr-o mare varietate de culori si decoruri, dotate cu brate parghii asigurand o inchidere ermetica si o deschidere

Galerie foto