Service Reparatii Usi-Garaj Tulcea

SC MODERN GRUP SRL TULCEA

Service Reparatii Usi-Garaj Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC MODERN GRUP SRL TULCEA - Service Reparatii Tulcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Tulcea

Modern Grup SRL este o companie specializata in COMERCIALIZAREA sistemelor de invelitori metalice, tip tigla metalica, piese de finisaj, precum si toata gama elementelor componente si nu numai . Comercializam prin intermediul magazinelor de prezentare, o gama larga de produse de inalta calitate din care mentionam: 

  • usi de interior,
  • exterior,
  • de garaj cat si din tamplarie PVC

Usile de garaj au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Usile de garaj prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. 
Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect "ca nou" chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii Sunt disponibile pe mai multe culori integrandu-se perfectul cu decorul case dumneavoastra.
IZOLATIA foarte buna este asigurata de panourile din otel cu spuma poliuretanica de inalata densitate si chederele de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata.

MODELUL poate fi tip rulou sau sectionala cu panouri “linii” sau “casetat”, iar variantele de culori disponibile sunt alb, maro, imitatie stejar auriu si imitatie stejar inchis, wenge, mahon (la cerere orice culoare).

Usile sectionale industriale sunt solutii ideale pentru inchiderea spatiilor industriale in situatii constructive specifice.

ACTIONAREA se poate face manual, foarte uosr datorita sistemului de arcuri de torsiune sau automat cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta.

Galerie foto