Service Reparatii Usi-Garaj Targu Mures

Ciclamen SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ciclamen SRL - Service Reparatii Targu Mures.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Targu Mures
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Targu Mures

Firma Ciclamen Srl a luat fiinţă în anul 2002 şi se ocupă cu distribuţia, montarea, comercializarea de echipamente pentru automatizări uşi de garaj, uşi industriale, bariere automate, automatizare porţi, etc.

Produse si Servicii


Măsurători şi evaluări

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă oferim servicii de măsurători şi evaluări la sediul firmei sau al locuinţei.

Economisiţi astfel timp şi energie, deoarece nu mai este nevoie să vă deplasaţi în mai multe locuri pentru a vă rezolva problemele.

Este suficient să ne contactaţi şi noi ne vom ocupa de restul paşilor până la finalizarea lucrării.

În plus, dacă nu v-aţi decis încă ce produs se potriveşte cel mai bine necesităţilor dumneavoastră, puteţi apela la serviciile noastre de consultanţă gratuită.

Service profesional

În caz de diferite avarii (aparţiile acestora sunt oricum rarisime), primul service este gratuit.

Vă asigurăm că orice probleme tehnice întâmpinate în utilizarea motoarelor Nice sau a uşilor de garaj achiziţionate de la noi, vor fi rezolvate în cel mai scurt timp şi cu profesionalism de către tehnicienii noştri.

Piese de schimb

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă oferim o gamă diversificată de piese de schimb pentru toate produsele comercializate.

Veţi fi lipsiţi de grija căutării furnizorilor de piese de shimb şi vă veţi putea bucura din nou de toate avantajele oferite de tehnica modernă.

În plus, în perioada garanţiei se va înlocui gratuit orice piesă defectă, înlăturând astfel orice neplăceri cauzate de eventuala deteriorare a anumitor componente.

Piesele de schimb acoperă toată gama de produse Nice®, precum şi a altor firme de renume din domeniul construcţiilor metalice şi a automatizărilor.

Galerie foto