Service Reparatii Usi-Garaj Targu Jiu

SC VONREP SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC VONREP SRL - Service Reparatii Targu Jiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Targu Jiu

   SC VONREP SRL activeaza in domeniul automatizarilor rezidentiale si industriale inca din 1994. In tot acest timp am acumulat experienta si am oferit servicii de calitate clientilor cu care am colaborat.
  Fiind specializati in sisteme de cantarire volumetrica,sisteme de dozare automata, sisteme detectie deviere banda, sisteme detectie buncar infundat, sisteme vizualizare intindere banda, instalarea de usi de garaj, usi industriale, usi automate, automatizari de porti, sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, am participat cu drag la orice proiect de constructie, indiferent de gradul de complexitate. Suntem integrator de sistem pentru produse ale Lase GmbH, Elektroanlagenbau Reinhausen GmbH, Microsonic GmbH, IED electronics.
  In tot acest timp am incercat, impreuna cu partenerii nostri, ca produsele noastre sa fie de cea mai buna calitate si la un pret competitiv pe piata din Romania.
  Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice si companii cu renume national si international. Puteti vedea o lista ce include o parte din clientii nostri vizitand pagina Referinte.
  Asiguram service pentru usi de garaj sectionale sau basculante. Personalul nostru specializat, cu o experienta vasta in domeniu, asigura remedierea defectiunilor intr-un timp foarte scurt. Oferim servicii complete pentru usi de garaj, pe raza judetului Gorj.
  De asemenea, putem efectua lucrari de mentenanta si revizii pentru usi industriale, usi glisante sau rotative, usi antiincendiu, rulouri industriale, bariere. Reviziile se pot realiza la cerere sau in cadrul unui contract de mentenanta preventiva.
  Contactati-ne pentru o cotatie de pret si informatii suplimentare. Vom trimite in cel mai scurt timp o echipa la locatia dvs. pentru a analiza defectiunile si a va oferi cea mai buna solutie pentru repararea usii dvs. de garaj.

Produse si Servicii

Usi de Garaj Sectionale Hormann

 • Usi de garaj sectionale cu Striatii tip L
 • Usi de garaj sectionale cu Striatii tip M
 • Usi de garaj sectionale cu Striatii tip S
 • Usi de garaj cu panouri casetate
 • Usi de garaj basculante
 • Sisteme automatizare pentru usi de garaj
 • Ai probleme cu usa de garaj? Te putem ajuta! Avem peste 10 ani de experienta in domeniu.
 • Executam revizii si lucrari de service pentru usi de garaj sectionale, usi de garaj basculante.
 • Asiguram service pentru usi de garaj in Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Hunedoara, Mehedinti.
 • De asemenea, prin efectuarea periodica a unor revizii puteti preintampina defectiuni mai grave iar durata de viata a usii de garaj se prelungeste considerabil.
 • Optional, se poate opta pentru un contract de service.

Galerie foto