Service Reparatii Usi-Garaj Suceava

Windotek

Service Reparatii Usi-Garaj Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Windotek - Service Reparatii Suceava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Suceava

Compania Windotek are ca obiect de activitate, proiectare si montaj sisteme pentru ferestre si usi din PVC, reprezentata in judetul Suceava cu patru showroom-uri de prezentare si ofertare. Societatea comercializeaza si monteaza la un inalt nivel calitativ ferestre si usi cu profile PVC marca SALAMANDER. 

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista, tanara, dinamica si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.

Societatea noastra comercializeaza o gama variata de usi de garaj, cum ar fi:

  • usi de garaj sectionale,
  • usi de garaj tip rulou,
  • usi de garaj comerciale.

Oferim usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra.

Usile de garaj sectionale reprezinta solutia ideala pentru garajul dumneavoastra, acest tip de usi fiind cel mai utilizate la nivel mondial.

Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim.

Usile de garaj rulou au un sistem de lamele. Sistemul acesta permite strangerea prin rulare intr-un spatiu extrem de redus si un grad foarte mare de izolare termica

Se poate monta in interiorul garajului, in golul de usa sau in exteriorul garajului. Actionarea usii de garaj poate fi facuta atat manual cu manivela cat si electric cu intrerupator sau telecomanda.

Galerie foto