Service Reparatii Usi-Garaj Slobozia

Usi Garaj Slobozia

Service Reparatii Usi-Garaj Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi Garaj Slobozia - Service Reparatii Slobozia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Slobozia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Slobozia

Usi de garaj de tip rulou

Usile de garaj rezidentiale de tip rulou sunt o varianta foarte buna pentru garajul dumneavoastra, deoarece asigura protectie termica, fonica si antiefractie, fiind confectionate din aluminiu eloxat, cu lamele umplute cu spuma poliuretanica.

Un avantaj important consta in faptul ca, prin modalitatea inchidere-deschidere, spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita.
Datorita designului eficient, ele pot fi manevrate cu usurinta: manual sau manual si cu actionare electrica (intrerupator sau telecomanda). Optional, usa poate fi echipata cu bariera electro-optica, intrepator cu cheie, centrala cu unul sau doua canale, avertizor luminos, profil transarent pentru iluminare, profil cu fante pentru aerisire.
Pe langa culorile standard, exista si o gama variata de culori, pentru a realiza un ambient placut.
Lamelele pot fi de doua dimensiuni: 55 mm sau 77 mm.
Exista si varianta usilor de garaj de tip rulou industriale.
 

Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale sunt realizate din sectiuni de 500 mm sau 610 mm in inaltime. Invelisurile sectiunii sunt facute din tabla de otel de 0,5 mm grosime, galvanizata prin cufundarea la cald si acoperita cu pudra de poliester, interiorul fiind umplut cu spuma poliuretanica ce ajuta la protectia termica si fonica.

Culorile pot fi standard (alb si maro) sau optionale.
Usa actionata manual este prevazuta cu o coarda si maner pe ambele fete ale usii. Initial sunt actionate vertical, iar dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan, paralel cu podeaua, aceasta garantand un maxim de confort, facand posibile: utilizarea intregului spatiu din garaj, parcarea vehiculului direct in fata garajului si montajul usilor la garaje neconventionale.
Dispozitivele de siguranta sunt:
- zavor manual;
- dispozitiv de siguranta in cazul ruperii arcului;
- incuietoare cilindrica, cu tija cu caneluri;
- intrerupator supra-sarcina;
- fotocelule.
Usile de garaj sectionale pot fi rezidentiale sau industriale.

 

Galerie foto