Service Reparatii Usi-Garaj Sfantu Gheorghe

SERVINT SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVINT SRL - Service Reparatii Sfantu Gheorghe.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Sfantu Gheorghe
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Sfantu Gheorghe

Tâmplăria stabileşte contactul cu lumea exterioară, dar în acelaşi timp este şi o barieră între mediul exterior şi cel interior. Ne protejează de frig, de căldură, de praf, de infractori, estompează zgomotul, dar este şi un element decorativ atât în designul interior, cît şi la faţadele exterioare.

De aceea, uneori, este destul de dificil de a găsi soluţia optimă.

Uși de garaj rezidenţiale secţionate

Uşa de garaj este cel mai mare acces al unei clădiri, câteodată acoperă chiar şi o treime dintr-o faţadă. Pentru a exploata cât mai eficace, intrarea în garaj de obicei se află pe frontul clădirii. De acea este foarte important alegerea formei, culorii, tipului de deschidere. Ca pierderea de căldură să fie cât mai redusă, lamelele sunt executate din spumă deasă din poliuretan de o grosime de 40mm, acoperit de două lamele metalice laterale, care se pot vopsi în orice culoare RAL, dar se pot comanda şi cu imitaţie de lemn. Culorile de bază sunt albul şi maroul.

Uși de garaj industriale secţionate

Sunt soluţia ideală pentru închiderea spaţiilor industriale, fabricilor, spaţiilor logistice, etc. Ca construcţie este foarte apropiată de cele rezidenţiale, însă pot avea dimensiuni mult mai mari. La deschidere pot să se mişte paralel cu plafonul, sau se pot ridica şi în planul uşii (la hale înalte, ca şinele de susţinere să nu atârne sub tavan).

Uşi de garaj rulou

Are acelaşi funcşionare ca şi rulourile exterioare. La ridicare se strânge în sul deasupra golului, lăsând liber tavanul încăperii. Se pot folosi atât în domeniul rezidenţial cît şi cel industrial.

Uşi rapide

Sunt confecţionate din pânză cauciucată, rezistentă la viteze de vânt de 120 km/h. Se deschid şi se închid mult mai rapid decât cele secţionale. Pot fi atât exterioare cât şi interioare. Dimensiunea maximă de execuţie este de L = 5500 mm x H = 8000 mm.

Uşi rezistente la foc

Servesc la închiderea sau separarea de spaţii de depozitare industriale, magazii. Sunt rezistente la foc pentru o perioadă dată de producător, astfel reducând substanţial producerea de pagube materiale în cazul incendiilor. Uşile comercializate de firma noastră au un chenar din oţel galvanizat, vopsit în culoarea bej, cu garnituri din cauciuc special, ce se dilatează la căldură şi sunt prevăzute cu balamale cu arc. Grosimea uşii este de 65 mm şi are o rezistenţă la foc de 60, respectiv de 120 de minute.

Galerie foto