Service Reparatii Usi-Garaj Sancraiu de Mures

SC Alcamsys SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Sancraiu de Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Alcamsys SRL - Service Reparatii Sancraiu de Mures.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Sancraiu de Mures
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Sancraiu de Mures

Automatizari porti, usi de garaj, iluminari – Targu Mures

Automatizarea este o tehnica complementara indispensabila in toate domeniile tehnicii Executam automatizari de iluminat interior sau exterior si nu in ultimul rand automatizari industriale.\

Firma de automatizari

SC Alcamsys SRL executa lucrari de automatizari porti si usi de garaj, sau chiar si automatizari industriale.

Portile de intrare automate reprezinta o solutie optima, ele asigurand un confort ridicat si rezistenta sporita la efractie. Confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.

Motoarele sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, firma noastra va va ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra.
Pentru orice tip de poarta, fie pentru uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionista.

NOU poarta autoportanta !

Portile autoportante sunt executate folosind cea mai moderna tehnologie in tehnica portilor. Portile autoportante au mai multe avantaje: nu au sina terestra care poate sa inghete sau poate sa blocheze functionarea portii, sunt mai silentioase, au o glisare mult mai usoara si necesita o intretinere minima, iar timpul de functionare este foarte lung.

 

Galerie foto