Service Reparatii Usi-Garaj Reghin

SC FULLTEK SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC FULLTEK SRL - Service Reparatii Reghin.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Reghin
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Reghin

SC FULLTEK SRL infiintata in 1999, cu sediul central in municipiul Reghin, jud. Mures, si cu echipe de distributie, montaj si service prezente in toata tara, ofera o gama larga de tamplarie, usi, porti,garduri,automatizari,control acces etc.

Produse HORMANN-Germania: usi de garaj (batante, sectionale sau rulouri) rezidentiale si industriale,usi de intrare in locuinta, usi de siguranta, usi antifoc, usi rezistente la foc,tehnica de incarcare (rampe, burdufuri), grilaje de siguranta, actionari usi de garaj,porti batante si culisante acces curte,etc.

Produse autohtone: usi si tamplarie termoizolanta din lemn triplustratificat,usi interioare din lemn masiv, usi interioare celulare placate cu placi HDF, porti metalice,fier forjat, acces pietonal si auto, batante, culisante si in consola.

Aparate din import: automatizari pentru toate tipurile de usi si porti, control acces, interfoane, cartele electromagnetice, etc.

Prin vastul sau program paneuropean Hormann va ofera sistemul de inchidere potrivit tuturor tipurilor de constructie, gasind solutia tehnica adecvata. Punandu-va la dispozitie usa si sistemul de actionare electrica dintr-o singura sursa si la standardele tehnologice actuale va garantam functionarea perfecta, in conditii de siguranta ridicata.

Usi de Garaj Rezidentiale marcaHormann

Usa de garaj basculanta tip Barry
cele mai vandute usi de garaj din Europa.
- usi de garaj sectionale
confort care entuziasmeaza, siguranta care convinge.
- actionari porti
actionari electrice de la Hormann, pentru porti si usi de garaje. Elegante si silentioase

 

Galerie foto