Service Reparatii Usi-Garaj Pitesti

Porti si Usi

Service Reparatii Usi-Garaj Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Porti si Usi - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Pitesti

Avand peste 75 de ani experienta in constructia si vanzarea de usi de garaj, Hormann a devenit lider de piata si nr.1 in Europa. Acest fapt va confera o stare de siguranta atunci cand achizitionati o usa de garaj Hormann.

Multumita solutiilor tehnice deosebite si a unui sistem de asigurare a calitatii lipsit de orice compromisuri Hormann acorda 10 ani garantie la toate usile si 5 ani garantie la sistemele de actionare.

Usile si sistemele de actionare ale firmei Hormann sunt executate conform sistemului de management al calitatii DIN EN 9001 din Germania si respecta toate cerintele normei europene 13241-1.

Toate partile componente ale usii si ale sistemului de actionare sunt concepute si fabricate chiar de catre Hormann. Testele de lunga durata, efectuate in conditii reale, garanteaza calitatea deosebita a produselor de serie sofisticate, marca Hormann.

Produse si Servicii

Service | Mentenanta usi

Buna functionare a sistemelor de inchidere a usilor trebuie sa constituie o prioritate pentru asigurarea securitatii si sigurantei persoanelor si bunurilor.

Avand o experienta bogata in domeniul montarii/intretinerii/reparatiei usilor de garaj/industriale va oferim:

Service usi de garaj, usi industriale

Asiguram service pentru usi de garaj si usi industriale in Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Hunedoara, Mehedinti. Personalul specializat, cu o experienta vasta, va interveni intr-un timp foarte scurt pentru remedierea defectiunilor.

Optional se poate opta pentru un contract de service.

Mentenanta usi de garaj/industriale

Mentenanta usilor este esentiala pentru functionarea acestora in conditii optime, pe o perioada de timp cat mai indelungata. Lipsa unei intretineri periodice poate conduce la scaderea considerabila a duratei de viata si poate conduce la defecte ce pot pune in pericol siguranta in utilizare. De aceea recomandam efectuarea cel putin a unei revizii pe an.

Compania noastra ofera servicii de mentenanta, service si revizii anuale pentru urmatoarele tipuri de usi: sectionale industriale si rezidentiale, garaj basculante, rulouri, antiincendiu, glisante automate, rapide, rotative; precum si pentru ghilotine, porti, sisteme de andocare. Oferim garantie pentru lucrarile de mentenanta si service.

parteneri

 

 

Galerie foto