Service Reparatii Usi-Garaj Oradea

Dusadoor

Service Reparatii Usi-Garaj Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Dusadoor - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Oradea

Productie usi sectionale de garaj si industriale

Incepand cu martie 2008, datorita unei ascensiuni rapide si a unui feedback extrem de pozitiv venit din partea clientilor nostri, am inceput propria productie de usi de garaj si usi industriale, ceea ce inseamna ca inca din 2008 usi sectionale marca Dusa pot fi achizitionate la pret de producator. Acest lucru ne permite sa avem preturi extrem de competitive si, dispunand de personal calificat, hala de productie si utilaje moderne, sa onoram comenzile cu promptitudine si profesionalism. 

Pentru a putea veni in intampinarea cerintelor tot mai exigente ale clientilor nostri, oferta noastra s-a diversificat, in ea regasindu-se diverse confectii din fier forjat, inclusiv porti si panouri de gard, usi rapide, grilaje metalice, usi rulou, bariere, sisteme de andocare si multe altele.

Valorile Dusadoor

De la infiintare si pana in prezent, echipa noastra s-a bazat pe 3 principii care au facut ca produsele si serviciile Dusadoor sa fie atat de apreciate de catre clientii si partenerii nostri. Aceste valori sunt:

  1. Promptitudine - livrarea si montajul sunt efectuate in cel mai scurt timp,
  2. Profesionalism - intreaga echipa este calificata profesional si determinata sa-si ajute permanent clientii,
  3. Calitate - atat produsele noastre cat si manopera efectuata de noi se incadreaza in parametri tehnici, estetici si functionali ireprosabili.

Respectarea cu strictete a acestor valori a facut din Dusadoor campionul usilor de garaj in Oradea si in judetul Bihor, si un concurent redutabil la nivel national pe o piata cu o concurenta acerba.


Galerie foto