Service Reparatii Usi-Garaj Nadlac

SUNTECH

Service Reparatii Usi-Garaj Nadlac reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SUNTECH - Service Reparatii Nadlac.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Nadlac
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Nadlac

usi-garaj758

Usile de garaj devin din ce in ce mai importante in arhitectura moderna. Pentru a satisface toate preferintele SUNTECH ofera porti sectionale si porti tip rulou de dimensiuni si culori diferite.

Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din sectiuni orizontale, care culiseaza in profile de ghidare. Un model special de usa de garaj sectionala este PRAKTIK cu inchidere intr-o parte care permite deschiderea partiala a garajului.

Usile de garaj de tip rulou dobandesc tot mai multa popularitate in randul clientilor. Acest model de usa a fost proiectat si construit in asa fel incat sa nu ocupe nici cea mai mica suprafata in interiorul garajului. Usile de garaj de tip rulou se actioneaza doar electric si sunt construite in versiunea cu sau fara boxa rulou.

Pentru o utilizare confortabila, livram un sortiment vast de accesorii si componente. Usile de garaje se produc atat in dimensiuni normale cat si atipice. Toate componentele sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce garanteaza o functionare indelungata.

Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din profile de ghidare verticale, profile de ghidare orizontale montate in tavan si sectiuni individuale din panouri din tabla oteloasa. Toate elementele sunt imbinate la cald.

Dimensiunea sectiunilor este direct proportionala cu inaltimea portii. Panourile sunt fabricate din tabla oteloasa cu structura din lemn si umplute cu spuma poliuretanica si au grosimea de 40 mm. Panoul final (inferior) este prevazut cu o garnitura care calca pe fundatie, iar cel superior are garnitura care etanseaza partea superioara cand poarta este inchisa.

Intre panouri se afla un profil de asigurare sau o garnitura care previne prinderea accidentala a degetelor intre sectiuni. Poarta are coeficient de caldura de Uk = 1,0 W/mp x K.

Usile de garaj standard sunt confectionate fara incuietoare. Atunci cand incuietoarea este comandata optional, aceasta se monteaza in partea dreapta la privirea din interior. Usile de garaj UNI PRO se confectioneaza fara frize, cu frize mici sau cu frize tip caseta.

 

Galerie foto