Service Reparatii Usi-Garaj Medias

Lariana SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Lariana SRL - Service Reparatii Medias.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Medias
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Medias

Firma Lariana comercializează o paletă largă de uși industriale. Sunt fabricate și verificate după cele mai riguroase norme în domeniu, pentru a asigura siguranță în funcționare, izolarea termică și fonică.

Sunt dotate standard cu dispozitive de siguranță împotriva ruperi arcurilor și împotriva ruperii cablurilor, conform normelor europene.

Ușile de garaj rezidențiale au devenit o necesitate pentru fiecare casă. De aceea, firma noastră distribuie modele variate de uși de garaj rezidențiale, aducând confort și un aspect elegant locuinței dumneavoastră.

Pentru o gamă mai extinsă de uși, Lariana produce și comercializează pentru garaj și uși de tip rulou, pentru clienții săi. Aliajul din aluminiu și mobilitatea lor permit montarea ușilor în exteriorul unui gol, între goluri, cât și în interiorul clădirii. Mobilitatea lor vine în urma eliminării șinelor tradiționale, astfel lamele adunându-se într-un mod mai economic, din punctul de vedere al spațiului.

În funcție de preferințele clienților, porțile pot avea culorile RAL, sau imitație de lemn, și pot fi dotate cu diferite sisteme de blocare și acționare.

Galerie foto