Service Reparatii Usi-Garaj Jilava

Fabrica MCA

Service Reparatii Usi-Garaj Jilava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fabrica MCA - Service Reparatii Jilava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Jilava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Jilava

De ce o usa de garaj MCA? 

- pentru ca sunt usi de garaj rentabileMCA produce usi de garaj in Romania din anul 1998 din materiale de cea mai buna calitate, la un pret corect.  Sistemul de productie certificat asigura conformitatea calitatii pentru fiecare usa de garaj. Costurile de intretinere pe intreaga perioada de utilizare a usilor de garaj sau  a usilor industriale sunt minime datorita stocului permanent de piese de schimb la un pret mic.

- pentru ca sunt usi de garaj sigure in utilizare, productia certificata in sistem industrial garanteaza calitatea fiecarui produs, fapt dovedit si de certificatul CE si cel pentru managementul calitatii. Instalarea de calitate, cu personal calificat si cu experienta, asigura functionarea produsului timp indelungat, asa cum a fost proiectat.

- pentru ca au un design variat datorita celor peste 40 de combinatii de  modele si culori la care se adauga, in plus, numeroase accesorii.

Achizitia unei usi de garaj MCA este fara costuri ascunsefara probleme: consultanta si masuratori gratuite, livrare din stoc in termen scurt si fara intarzieri, montaj profesionist cu echipe proprii, service rapid si ieftin, stocuri de componente permanent.

 

Produse si Servicii

Instalare

In experienta de peste 12 ani in care am oferit servicii de montaj de usi de garaj pentru mii de clienti am invatat ca o corecta instalare este la fel de importanta ca si produsul in sine. O usa de garaj montata prost va merge prost chiar daca aceasta usa este una de calitate. De aceea, montatorii nostri urmeaza un curs intern de calificare si sunt certificati atat pentru executia lucarilor de montaj cat si pentru cele de mentenanta si service.

Un numar suficient de mare de echipe de montaj distribuite in toate punctele de lucru regionale din tara, echipamentele corespunzatoare si sistemul intern de verificare a calitatii lucrarilor executate sunt o garantia pentru dumneavoastra ca produsul instalat va avea o functionare corespunzatoare si indelungata.

Service si mentenanta

O usa de garaj, o usa industriala sau un sistem de automatizare sunt obiecte de dimensiuni mari si greutati considerabile pe care utilizatorii le folosesc in medie de cel putin doua ori pe zi, in situatia constructiilor rezidentiale, si de pana la 40-50 de ori pentru cele din domeniu industrial. Functionarea defectuoasa a acestor produse va pune in pericol, mai mult sau mai putin, sanatatea celor care le folosesc. Reparatia, ori de cate ori este necesara, si mentenanta preventiva a acestora sunt imperios necesare.

Functionarea corespunzatoare a usilor industriale este foarte importanta si pentru rentabilitatea activitatii desfasurate. Spre exemplu, blocarea cailor de acces intr-o unitate de productie sau depozit logistic poate provoca pierderi considerabil mai mari decat costurile necesare unei intretineri corespunzatoare pentru usile industriale.

Noi oferim si promovam incheierea unor contracte de mentenanta atat pentru usi de garaj si usi industriale cat si pentru alte inchideri in constructii (usi rapide, usi antifoc si metalice, automatizari, rampe de egalizare si burdufuri izotermice). Oferta pe care o propunem este flexibila din punct de vedere al costurilor si poate fi adaptata atat unei exploatari industriale intense cat si unor activitati mai restranse.

Avantajele pe care le aducem in oferta noastra de service si mentenanta sunt:

Profesionalism – personal calificat, specializat si cu multa experienta practica.

Promptitudine - 7 zile din 7, 365 de zile pe an si echipe numeroase ce pot interveni in scurt timp.

Zona de acoperire – echipele noastre pot raspunde cu maxima promptitudine in zona Bucuresti-Ilfov dar si in restul Romaniei prin punctele zonale

Executie rapida – datorita stocului permanent de piese de schimb putem inlocui rapid componente similare sau compatibile (in functie de marca produselor)

Garantie - 2 ani pentru produsele inlocuite si manopera

Datorita experientei acumulate precum si a stocurilor permanente de componente oferim solutii de service si mentenanta si pentru alte marci de produse, livrate sau monatate de concurenta.

Galerie foto