Service Reparatii Usi-Garaj Giurgiu

S.C. ALL FINANCE CONSULTING S.R.L.

Service Reparatii Usi-Garaj Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. ALL FINANCE CONSULTING S.R.L. - Service Reparatii Giurgiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Giurgiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Giurgiu

 

Societatea noastra va pune la dispozitie 2 tipuri de usi de garaj. In functie de specificatiile tehnice ale spatiului unde doriti sa se monteze, va vom consilia in a alege cea mai buna varianta de usa de garaj.

    

Usile de garaj sectionale sunt elegante si ergonomice, avand o deschidere pe verticala. O caracteristica principala a usilor de garaj sectionale este aceea ca ele ajuta la ocuparea unui spatiu cat mai redus in garajul dumneavoastra, fiind foarte simplu de manevrat si actionat.

 

Prin alegerea unei usi de garaj sectionale castigul de spatiu este maxim. Usa/poarta se ridica in plan vertical si culiseaza apoi pana ce se aliniaza paralel cu plafonul, eliberand complet intrarea in garaj sau incapere. Panourile sunt realizate din otel tip sandwich avand ambele fete din otel galvanizat umplute cu spuma poliuretanica ce asigura o buna izolatie termica si fonica. Au o grosime standard de 40mm. Materialele folosite la confectionarea usilor sunt de cea mai buna calitate asigurand protectie impotriva agentilor corozivi.

Usile de garaj sectionale asigura o buna utilizare a lor pentru perioade mari de timp, nefiind necesara interventia dumneavoastra sau alte reglaje. Se pot personaliza cu vitralii, pot fi colorale in orice nuanta RAL si sunt foarte bune izolatoare termice. Au o rezistenta buna la zgariere pastrandu-si integritatea chiar daca sunt folosite foarte intens.

Usile de garaj sectionale ofera beneficiarilor siguranta maxima impotriva oaspetilor nepoftiti avand un sistem propriu anti-efractie. Daca usa de garaj este inchisa, setul de securizare intra automat in limitatorul sinei de culisare blocand-o automat astfel incat sa nu poata fi ridicata din exterior.

Usile sectionale pot fi construite intr-o multitudine de variante:
- pot fi cu actionare manuala cu maner,  manuala cu lant (reductor cu lant) cat si automata (motor, telecomanda, card);
- pot fi vopsite in diverse nuante RAL (culorile standard sunt alb, maro si argintiu RAL 9006);
- pot avea incastrata usa pietonata (montata fie central fie la o laterala a usii sectionale);
- pot avea incluse ferestre (numite si vitralii, asigura patrunderea luminii naturale);
- pot fi customizate in functie de pretul / accesoriile dorite de dumneavoastra.

Usile sectionale rezidentiale sunt foarte folosite datorita simplitatii de actionare, materialelor foarte bune de fabricatie, polivalentiei acestora si sunt rezistente la mii de cicluri de functionare. Pretul usilor sectionale este stabilit in functie de tipul de actionare, dimeniuni si accesorii.

USI DE GARAJ TIP RULOU

O alternativa a usii de garaj sectionala clasica este usa de garaj de tip rulou. Acestea au aproximativ aceleasi caracteristici ca si usile sectionale doar ca “stocarea lamelelor” se face intr-o caseta, caseta ce poate fi montata atat in interiorul cat si in exteriorul incaperii.

Galerie foto