Service Reparatii Usi-Garaj Focsani

S.C. PRO OMEGA DESIGN S.R.L.

Service Reparatii Usi-Garaj Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. PRO OMEGA DESIGN S.R.L. - Service Reparatii Focsani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Focsani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Focsani

Societatea noastra ofera o gama variata de automatizari porti batante:

  • porti batante de pana la 2,5 m latime;
  • porti batante de pana la 5 m latime;
  • porti batante "ingroate".

Mentionam ca instalarea corespunzatoare a portilor batante necesita respectarea unor norme speciale de constructie a stalpilor de sustinere si a spatiului de manevra. Nerespectarea acestora poate conduce la scaderea perioadei de viata si la imposibilitatea configurarii unor beneficii ale sistemului de automatizare.

Portile batante pot instala cu unul sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta. Sistemul dispune de iesiri si intrari pentru conectare: lampa de avertizare, celula fotoelectrica, "safety edge", yala electromagnetica si suporta configurari multiple precum: folosire pietonala, inchidere automata, stabilirea comportamentului la intalnirea unui obstacol (poarta se poate deschide partial sau complet).

Configurarea unui sistem de automatizari porti batante se realizeaza in functie de preferintele beneficiarului si de particularitatile locatiei, motiv pentru care va recomandam sa ne contacatati inainte de inceperea constructiei portii.

Oferim o gama variata de usi de garaj:

- usi de garaj rulou;
- usi de garaj sectionale.

Optional, usa poate fi echipata cu actionare prin telecomanda, bariera electro-optica, intrerupator cu cheie, centrala cu unul sau cu doua canale, avertizor luminos, profil cu fante pentru aerisire sau profil transparent pentru iluminare. Sistemele de comanda si control ale usilor se pot interconecta la sistemul de management al cladirii. In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte.

Sitemul suporta configurari multiple precum: actionare electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat, sistem de siguranta la ruperea arcurilor, sistem de siguranta impotriva prinderii degetelor intre panouri, sistem de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efractie, sistem de siguranta de tip “safety edge”, sistem de siguranta cu celule fotoelectrice, posibilitatea deschiderii de urgenta in cazul unei pene de curent. Lantul nu necesita intretinere, nu trebuie uns, prin urmare, nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei. Sistemul este garantat pentru un numar de 15 000 / 25 000 de cicluri.

Va asteptam la sediul nostru din Focsani pentru a va prezenta oferta completa, beneficiile suplimentare ale fiecarui sistem, perioada de garantie si portofoliul de lucrari.

Galerie foto