Service Reparatii Usi-Garaj Floresti

PPS DOORS

Service Reparatii Usi-Garaj Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PPS DOORS - Service Reparatii Floresti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Floresti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Floresti

PPS DOORS este o companie din Cluj-Napoca, cu o experienta de cinci ani in confectionarea si montarea de usi de garaj sectionale rezidentiale si industriale, precum si automatizari porti si confectii metalice de orice fel.

Piata din Romania se axeaza pe calitate redusa si preturi cat mai mici, iar de cele mai multe ori, clientul fericit pentru achizitia cu pret redus, devine in scurt timp un beneficiar nemultumit de calitatea produsului sau a serviciilor prestate.

Echipa PPS a descoperit insa, secretul pentru a multumii clientii atat din punct de vedere al calitatii cat si a pretului foarte mic, comparativ cu celelalte companii din domeniu.

USI DE GARAJ REZIDENTIALE

Firma noastra comercializeaza si monteaza usi de garaj rezidentiale ce se vor potrivi cu aspectul casei dumneavoastra adaugand valoare si siguranta casei, fie noua sau renovata. La orice imobil ce are usi de garaj va vor sari in ochi suprafata mare a golurilor ocupate cu usi de garaj de culori albe, maro, ori imitatii de lemn.

Automatizari porti

Portile si usile de intrare in curte sau pentru garaj automatizate reprezinta solutia optima pentru o casa moderna, ele asigurand pe langa un confort maxim si rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp. De asemenea, automatizarile pentru usa de garaj, confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.
Functioneaza intre -20 si +50 grade C, avand sistem mecanic care spre deosebire de cel hidraulic rezista la temperaturi mici nefiind expus inghetului (lichidul hidraulic isi modifica densitatea in functie de temperatura). In plus, consumul de energie este foarte mic!

 

Galerie foto