Service Reparatii Usi-Garaj Fieni

Sitco Group

Service Reparatii Usi-Garaj Fieni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sitco Group - Service Reparatii Fieni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Fieni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Fieni

Ușa de garaj reprezintă cel mai mare și mai greu obiect mobil aflat în din ce în ce mai multe case. O ușă de garaj trebuie să ofere siguranță în exploatare, confort și securitate împotriva efracției. Noile sisteme de automatizare și control ne ajuta să vă oferim toate beneficiile acestor sisteme la o calitate de excepție.
Ușile de garaj secționale, după cum sugerează și numele, sunt împărțite în mai multe secțiuni orizontale care sunt fixate mobil una ce cealaltă iar împreună rulează pe pe un sistem de culisare. Ușa se ridică în plan vertical, paralel cu tavanul, astfel eliberând complet calea de acces.

Sisteme de culisare

Propunerile noastre in materie de sisteme de culisare pentru usile de garaj sectionale rezidentiale sau industriale sunt pe masura nevoilor dumneavoastra. Acolo unde situatia ne permite, sistemul nostru de culisare standard este solutia optima pentru spatiul sau garajul dumneavoastra. Pentru celelalte situatii vom adapta sistemul nostru spatiului dumneavastra.

Standard Lift – Este sistemul standard de montaj valabil atunci cand exista grinda suficient de mare pentru montajul arcurilor in partea din fata.

Standard-Lift-Rear– Acest sistem de culisare se foloseste atunci cand inalimea de grinda este prea mica; Arcurile de torsiune se monteaza pe spate.

Low-Headroom-Front– Înalțimea de grinda permite montajul arcurilor pe fata, insa pentru varianta electrica se va opta pentru un motor axial.

Low-Headroom-Rear– sistem de culisare pentru spatii de montaj cu grinda mica si arcuri de torsiune cu montaj in spatele sinelor de culisare.

Celelalte variante prezentate in schitele din stanga, sunt valabile, in majoritatea cazurilor, usilor de garaj de tip industrial si necesita intr-o mai mare masura opinia unui specialist.

 

Galerie foto