Service Reparatii Usi-Garaj Fagaras

RG Design

Service Reparatii Usi-Garaj Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RG Design - Service Reparatii Fagaras.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Fagaras
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Fagaras

Feronerie, Porti Si Usi De Garaj In Brasov Si Imprejurimi

De ce RG Design?

Suntem o echipa tanara de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Montam usi de garaj rezidentiale, usi de garaj industriale, usi de garaj rulou si confectionam porti autoportante, porti culisante, porti suspendate sau porti batante in Brasov si imprejurimi, incepand cu anul 2007. Calitatea montajelor si seriozitatea ne recomanda, precum si un excelent raport calitate – pret. Avem usi de garaj pentru toate buzunarele si consideram ca este de datoria noastra sa va oferim solutia optima necesitatilor dumneavoastra.

Montajul eficient al unei usi de garaj va sporeste considerabil confortul si va scuteste de eventualele neplaceri datorate functionarii deficitare a usii. Oferim garantie lucrarilor noastre si interventie in cel mai scurt timp in caz de defectiune. Fie ca esti din Brasov, din judetele invecinate sau din tara contacteaza-ne la 0735 553 593 unde vei primi consultanta si oferta cea mai potrivita necesitatii tale.

Usi De Garaj Sectionale

Usile de garaj sectionale au fost primele usi de garaj inventate in SUA in anii 30. Aceste usi de garaj folosesc sectiuni mari care se intind in lateral pe intreaga dimensiune a usii de garaj, iar in inaltime fiecare sectiune este redusa la o marime ce permite deschiderea usii si rabatarea panourilor sectionale pe tavanul garajului. Prin urmare aceste usi de garaj sectionale se deschid pe verticala prin actionare electronica, devenind astfel usi de garaj automate. Astfel beneficiati de spatiu suplimentar de depozitare si circulatie in garaj si totodata de siguranta si confort termic, aceste panouri fiind izolate. Prin montajul in spatele golului, aceste usi de garaj Hormann sau usi de garaj sectionale din gama altor producatori lasa libera aproape intreaga trecere. Pot fi montate indiferent de forma golului usii de garaj: dreptunghiular, tesit, cu arcada segmentata sau rotunjit.

Galerie foto