Service Reparatii Usi-Garaj Dorohoi

Usi de Garaj Dorohoi

Service Reparatii Usi-Garaj Dorohoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi de Garaj Dorohoi - Service Reparatii Dorohoi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Dorohoi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Dorohoi

Usa de garaj are o izolatie termica de 40mm grosime si este disponibila atat in culori care imita nuantele lemnului cat si intr-o varietate de culori din gama RAL. Deasemenea, panourile usii de garaj sunt disponibile in doua modele estetice si in doua tipuri de texturi. Astfel, aveti libertatea de a alege exact acele combinatii de culori, modele si texturi care se potrivesc arhitecturii, finisajului si tamplariei casei dumneavoastra.

La confectionarea usii se folosesc panouri tip sandwich, termoizolante, din otel vopsit in camp electrostatic si umplute cu spuma poliuretanica. Grosimea panourilor este de 40 mm, in doua variante de inaltime, 500 mm si 610 mm, permitand astfel configurarea usii in functie de inaltimea necesara.

Coeficientul de transfer termic al panourilor este de 0,49 Watt/m2*K iar prin utilizarea chederelor EPDM pe intreg conturul usii precum si la imbinarea panourilor se ajunge la un coeficient de transfer termic pentru usa instalata de 1,6 Watt/m2*K.
Se poate opta , fie pentru varianta manuala fie pentru varianta electrica cu automatizare si telecomanda.

Galerie foto