Service Reparatii Usi-Garaj Dej

TERMOTEC

Service Reparatii Usi-Garaj Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TERMOTEC - Service Reparatii Dej.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Dej
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Dej

TermoTEC (Terminvest) este o companie independentă, orientată spre progres şi dedicată în întregime calităţii şi performanţei. Dorim să fim prima alegere, atât pentru companii, cât şi pentru consumatorii casnici. Dedicarea şi pasiunea rămân o prioritate în munca noastră, fără a pierde din vedere inovaţiile şi noutăţile din domeniu, astfel încât să rămânem una dintre cele mai competitive şi de încredere companii de pe piaţă.

Principiile care ne ghidează în toate acţiunile şi pe baza cărora dorim să ne realizăm misiunea sunt rezultatul respectului şi angajamentului nostru faţă de CLIENŢI, faţă de ECHIPA TermoTEC şi faţă de PARTENERI

Originala usa basculanta tip Berry. Peste treizeci de modele din otel si din lemn la care aveti posibilitatea sa va individualizati usa.

Cumparati calitatea originalului: calitate si siguranta, aspect si confort. Atat tehnica adusa la maturitate in 50 de ani de know-how in constructia de usi si sisteme de actionare, cat si gama larga de motive decorative, asortate cu arhitectura casei dumneavoastra, au oferit acestor usi basculante Hörmann tip Berry originalitate.

Alegand aceste usi de garaj alegeti know-how-ul Hörmann cu o experienta de decenii in constructia de usi. Aceste usi de garaj sectionale Hörmann se remarca prin calitatea materialelor si a executiei, o dimensiune maxima a confortului de manevrare si a sigurantei in functionare. Noi garantam pentru aceasta cu renumele pe care il avem. Usile sectionale automate Hörmann se deschid pe vertical. Astfel aveti mai mult spatiu de parcare in fata garajului precum si in interior.

Forma deschiderii de trecere nu are importanta. Indiferent daca este dreptunghiulara, tesita, cu arcada segmentata sau rotunjita o usa sectionala se potriveste intotdeauna. De aceea ele pot fi oricand modernizate. Usile automate Hörmann pot fi actionate la fel de usor ca si telecomanda televizorului. Doar o simpla apasare pe buton si intrati cu masina chiar si pe vant sau vreme rea in garaj.

 

Galerie foto