Service Reparatii Usi-Garaj Chinteni

Orion Gates

Service Reparatii Usi-Garaj Chinteni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Orion Gates - Service Reparatii Chinteni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Chinteni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Chinteni

Pentru un client final datele despre panouri si feronerie sunt irelevante datorita asemanarii dintre producatori. Atunci la ce sa sa fie atent un om care vrea sa-si monteze usa de garaj? 

Profesionalismul celor care o monteaza; asta decide daca o usa va fi buna sau nu. 

Din pacate in Romania nu se pune accent pe calitate, ceea ce e rau pentru firmele care se axeaza pe asta. 

Provocarea vine acum! Putem sa dam preturi mici si sa pastram calitatea? 

Sunati-ne si veti afla!

Firmele mari sunt usor de gasit pe internet, au showroom-uri mari iar unele dintre ele au reprezentanta peste tot in tara. 

Avantajele unor astfel de firme este ca pot sa ofere foarte multe solutii. Au stocuri mari si produse foarte diversificate, incat sa poata acoperi orice cerere din partea clientului

Dezavantajul este ca fiind mari au standardizat fiecare aspect, inclusiv relatia cu clientul, care este de cele mai multe ori mecanica.

Firmele mici din domeniu au putini angajati si in general administratorul ia parte la toate procesele; de la vanzare, la productie, la montaj. 

Avantajul firmelor de acest gen este ca pot sa personalizeze extrem de bine nevoile clientului, iar montajele pot fi mult mai calitative. Iar pentru ca au angajati putini, deci si cheltuieli mai mici, pot oferi preturi mai avantajoase.

Dezavantajul este ca au resurse limitate, stocuri mai mici, si fac fata cu greu daca vine vorba de lucrari mari sau complicate. 

In concluzie pot sa spun fara nici o retinere ca oferim calitate exceptionala produselor si serviciilor noastre, asta pentru ca am investit mult in scule si unelte profesioniste, iar atat eu cat si angajatii mei am petrecut extrem de multe ore perfectionand productia si montajul usilor de garaj.

Pe de alta parte nu putem sa onoram orice comanda, selectand doar pe cele pe care suntem siguri ca le putem face perfect.

Daca aveti nevoie de usa de garaj, astept sa ma contactati si sa stabilim care produs vi s-ar potrivi cel mai bine.

 

 

Galerie foto