Service Reparatii Usi-Garaj Carei

Nagy & Nagy SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Nagy & Nagy SRL - Service Reparatii Carei.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Carei
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Carei

Usa de garaj este de fapt cea mai mare usa a casei. Usile de garaj sunt durabile, deoarece sunt confectionate din otel sau aluminiu. Actionarea acestora se face manual, sau automat cu intrerupator sau telecomanda.

Usa de garaj sectionata este de fapt cea mai mare usa a casei, confectionata din panouri de otel de 40mm grosime si izolatie termica cu spuma poliuretanica. Sine de culisare verticale din otel, prevazute cu gheder de cauciuc pe tot conturul usi si orizontale cu role si rulmenti de culisare pentru o fucntionare silentioasa.

Optiuni: actionare manuala sau automata cu intrerupator (cu cheie) sau cu telecomanda, ferestre incastrate, usi pietonale.

Usa de garaj tip rulou, seamana cu rulourile de pe geamuri si este acelasi categorie, numai ca sistemul pentru usi sunt confectionate din lamele mai late de 77mm si groase de 14mm din profile de aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica.

Avatajele fata de usile sectionate sunt, ca montajul acestora se poate face pe splaletii exteriori/interiori ai garajului sau in mijloc, intre spaleti.

Optiuni: actionare manuala sau automata cu intrerupator (cu cheie) sau cu telecomanda.

Usile de garaj basculante sunt ideale pentru garaje rezidentiale, neincalzite, confectionate din tabla de 0,8-1mm  grosime - cu o rama de otel si brat de basculare. Usile basculante se pot monta la orice tip de garaj, cu conditia ca pe tavan, sa nu fie elemente care sa impiedice bascularea acestora.

Optiuni: actionare manuala sau automata cu intrerupator (cu cheie) sau telecomanda.

 

Galerie foto