Service Reparatii Usi-Garaj Calafat

Usi garaj Calafat

Service Reparatii Usi-Garaj Calafat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi garaj Calafat - Service Reparatii Calafat.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Calafat
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Calafat

Firma noastra are ca obiect de activitate producerea comercializarea si montarea de usi de garaj, usi industriale, usi rezidentiale, usi sectionale, automatizari pentru porti, automatizari porti batante, automatizari, automatizari usi culisante, automatizari usi garaj, automatizari sisteme pentru usi glisante, automatizari usi, automatizare porti, , sisteme automatizare porti.

Vindem si montam usi garaj Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea, precum si in tot judetul Dolj si judetele limitrofe.

Usile de garaj sectionale sunt realizate din panouri de otel cu o grosime de 4cm. Usa de garaj este izolata cu spuma poliuretanica de mare densitate pentru o buna izolatie termica. Deschiderea si inchiderea la usile de garaj se realizeaza prin culisarea pe tavan. La usi de garaj actionarea se face electric prin telecomenzi sau manuala. Etansarea este asigurata de garniturile dintre panouri si de catre cele 4 chedere.

Contactati cu incredere specialistii firmei noastre pentru oferta de pret. Avem cele mai bune preturi de pe piata!

 

Galerie foto