Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 6

Usi Garaj Sector 6

Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi Garaj Sector 6 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 6

Service si asistenta usi garaj

     In sprijinul problemelor intampinate in montajul si utilizarea usilor de garaj, oferim clientilor nostri, dar si celorlalti proprietari de usi de garaj, servicii de asistenta, consultanta, mentenanta. Beneficiem de experienta a 10 ani de activitate in domeniu, asa incat avem solutii potrivite pentru problemele ce ar putea sa apara legat de functionarea si mentinerea in bune conditii a usilor de garaj si a sistemelor de automatizare.
      Tuturor celor interesati, le punem la dispozitie:

  • service usi de garaj sectionale si tip rulou
  • mentenanta si asistenta exploatarii pentru usi de garaj sectionale si tip rulou
  • remedierea defectiunilor de functionare, repunerea in functiune a usilor de garaj
  • service si mentenanta pentru sistemele de automatizare usi garaj
  • asistenta tehnica

      Oferim servicii complete si prompte, pentru ca fiecare dintre posesorii de usi de garaj sa poata beneficia la maximum de avantajele detinerii unui astfel de produs. Va invitam sa va adresati specialistilor nostri pentru orice problema aparuta legata de exploatarea usilor de garaj.

Service Preventiv

Este important ca fiecare utilizator de usi de garaj sa fie familiarizat cu principiile corecte de functionare ale acestora, cu manevrele care sunt permise si cele care nu sunt permise, cu eventualele pericole cu care se pot confrunta in cazul in care manevrarea se face incorect. Din acest punct de vedere suntem permanet la dispozitia celor interesati pentru consiliere si asistenta.

Manevrarea corecta a dispozitivelor prelungeste durata de viata, atat a usii de garaj, cat si a sistemelor de automatizare. Pentru depistarea la vreme a eventualelor disfunctionalitati de functionare, reviziile periodice sunt solutia cea mai la indemana. O defectiune minora poate duce, in timp, la defectiuni majore, care sa impiedice functionarea corecta si sa scurteze durata de viata a produsului.

Programele noastre de mentenanta si revizie au ca finalitate o buna intretinere a partilor componente ale usilor de garaj, asigurarea sigurantei si fiabilitatii. In functie de situatia de la fata locului, oferim programe de mentenanta cu inspetie periodica in fiecare luna, o data la 3 luni, o data la sase luni sau o data pe an.

Service Corectiv

Functionarea defectuoasa a unei usi de garaj provoaca nu doar disconfort si limitarea sau imposibilitatea folosirii spatiului garajului in maniera in care se doreste, ci reprezinta si un permanent pericol in ceea ce priveste siguranta celor care o manevreaza. Este foarte important ca, atunci cand se depisteaza o eroare de functionare sau o defectiune a unilor de garaj, sa se apeleze fara intarziere la un specialist, pentru a limita posibile probleme mai mari, ulterior.

Echipa noastra de service, beneficiind de o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, are cunoastintele, dar si mijloacele necesare pentru a localiza, diagnostica si interveni corect pentru remedierea defectiunile aparute si restabilirea functionarii normale a intregului ansamblu. Este important ca toti utilizatorii sa inteleaga ca nu este intelept sa continue sa foloseasca aceste dispozitive in conditiile in care exista disfunctionalitati, deoarece reparatiile tardive pot fi mult mai costisitoare.

Punem la dispozita celor interesati un serviciu de interventie de urgenta, ce functioneaza non-stop, precum si un serviciu de asistenta telefonica, ce poate furniza asistenta pana la sosirea echipei de interventie.

Galerie foto