Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 4

Usi Garaj Sector 4

Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi Garaj Sector 4 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 4

USI SECTIONALE IEFTINE DIN PANOURI SANDWICH CU GROSIME DE 4CM (fabricate in fabrica Mobilis, numai pe culoare alb si cu motoare italienesti Nice, si nu poarta sigla Mobilis)

Sunt usi sectionale cu panou de 40mm, arcuri torsiune, cu motor si o telecomanda (pentru Hgrinda de min200mm si stalpi stanga/dreapta de min 80mm).

Preturile din lista de mai jos nu includ TVA si nu includ transport si montaj. Aceste usi pot fi ridicate de la fabrica Mobilis (pentru ridicare de la filialele Mobilis mai adaugati inca 30 euro + TVA/ buc). Termen de fabricatie: 7...10 zile. Aceste usi nu sunt in stoc, si se fabrica dupa comanda si plata integrala 100% in avans.

Informativ, un montaj de usa sectionala costa intre 100 si 150 euro, in functie de zona si dificultatea de montaj (confectia metalica necesara montajului de obicei nu e inclusa in acest pret).

Garantia pentru aceste usi este de 2 ani (si pentru usa si pentru motor), in vreme ce la usile Mobilis garantia este de 10 ani pentru usa si 5 ani pentru motor.

Exista mai multe tipuri de usi de garaj:

  • batante = usile clasice de garaj, care se deschid stanga-dreapta. De obicei portile de intrare in curte sunt batante;
  • basculante = o singura foaie de metal, care se da peste cap;
  • sectionale verticale = usa se rupe in 4 sau mai multe bucati si culiseaza pe sine, pe tavan. Este actionata de arcuri care pot fi: torsionale, situate deasupra golului de usa de garaj, sau longitudinale - de tractiune, situate de-a lungul sinelor, intr-o caseta, de o parte si de alta a usii de garaj.
  • culisante lateral = usa se deplaseaza pe o sina, pe o linie dreapta, in lateralul golului de garaj;
  • sectionale orizontal = usa se rupe in 4 sau mai multe bucati si culiseaza pe o sina ingropata, si una deasupra usii, de-a lungul unui perete lateral al garajului;
  • usile tip rulou, care actioneaza ca o jaluzea mai mare, care se ruleaza de-a lungul unui ax intr-o caseta superioara.

 

 

Galerie foto