Service Reparatii Usi-Garaj Botosani

Max Confort Botoșani

Service Reparatii Usi-Garaj Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Max Confort Botoșani - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Botosani

Din anul 2005, în peisajul firmelor de succes din Botoșani a apărut un nou jucător important, Max Confort SRL, reprezentantul exclusiv al companiei Prestarea (VEKA) în județ. Suntem deschiși noilor oportunități și proiectelor dintre cele mai complexe și ne dezvoltăƒm continuu pentru a oferi clienților produsele și serviciile de care au nevoie.

În ultima perioadă clienții cautムtot mai mult, termopane ieftine în Botoșani dar pentru siguranța și confortul casei taleMax Confort recomandă sムnu faceți rabat la calitate! Un preț mai mic astăzi poate conduce la reparații, disconfort și costuri suplimentare mai târziu. Prețul real se reflectă în calitate.

Indiferent dacă este vorba despre un proiect de renovare sau de o construcție nouăƒ, venim în întâmpinarea dumneavoastrムcu produse de calitate și o vastムexperiențムîn ceea ce privește tâmplăƒria din PVC marca VEKA și din aluminiu.

Oferim consiliere tehnicムcu un grad înalt de profesionalism și vムpunem la dispoziție produse care se bucurムmai înainte de toate de calitate: ferestre și uși din PVC marca VEKA, ferestre și uși din aluminiu, realizate cu sticlă Saint-Gobain și feronerieG-U. Pe lângムtoate acestea, Max Confort mai oferムpanouri solare, placări cu bond, pereți cortinăƒ, structuri metalice ușoare, balustrade și scăƒri din inox, uși de garaj, rulouri de exterior și jaluzele verticale.

Produsele noastre sunt realizate în urma parcurgerii unui flux tehnologic complex cu ajutorul utilajelor de ultimムgenerație. Ele sunt supravegheate permanent, realizându-se controlul calității atât pe linia de fabricație cât și la predarea tâmplăƒriei căƒtre echipele de montaj. Pentru a ajunge la client produsele sunt transportate cu mijloace de transport special dotate pentru livrarea sistemelor de ferestre și uși din PVC și aluminiu și a pachetelor termoizolante din sticlăƒ. Montajul tâmplăƒriei este realizat de echipe cu o vastムexperiențăƒ, utilizând materiale de calitate și respectând tehnologia de montaj și standardele europene în domeniu.

Pentru a oferi siguranța necesarムcăƒminului dumneavoastrăƒ, vムpunem la dispoziție o garanție de 30 ani pentru profilele din PVC marca VEKA5 ani pentru pachetele termoizolante din sticlムmarca Saint-Gobain și 15.000 de cicluri deschis-închispentru produsele de feronerie marca G-U, acestea fiind însoțite la livrare de certificate de garanție.

În anul 2009, conform datelor de bilanț, Max Confort a cunoscut o creștere semnificativムși a ajuns în fruntea Topului de Afaceri din România ocupând locul 1.

În anul 2010, conform datelor de bilanț, Max Confort a reușit sムse păstreze în fruntea Topului de Afaceri din România ocupând locul 3.

În anul 2011, conform datelor de bilanț, Max Confort a urcat o poziție în Topul de Afaceri din România fațムde anul precedent ocupând locul 2.

În anul 2012, conform datelor de bilanț, Max Confort își păƒstrează poziția în Topul de Afaceri din România și ocupムpentru al doilea an consecutiv locul 2.

Mai jos vムprezentăƒm o galerie cu diplomele și premiile obținute de-a lungul anilor, pentru care vムmulțumim dumneavoastrăƒ, CLIENȚILOR Max Confort.

 

Galerie foto