Service Reparatii Usi-Garaj Bistrita

Practic Plast SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Practic Plast SRL - Service Reparatii Bistrita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Bistrita

SC Practic Plast SRL Bistrita comercializeaza si monteaza tamplarie din PVC (profile Gealan, Veka, Rehau, Aluplast, KBE, Extruplast) si lemn stratificat cu geam termopan, usi de garaj, pereti cortina si structurali, glafuri si jaluzele verticale in judetul Bistrita-Nasaud si judetele invecinate: Maramures, Salaj, Mures, Cluj, Suceava.

Compania noastra pune la dispozitia clientilor cele mai vandute profile existente pe piata din Romania, fiind capabila sa raspunda asteptarilor clientilor cu cele mai avantajoase preturi. Persoana de contact – Iulian Lobontiu – 0754 089969

Produse si Servicii

Usi de garaj sectionale

Practic Plast SRL ofera usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra.

 

Usi industriale sectionale

Usile de tip sectional reprezinta solutia eficienta pentru constructiile industriale si comerciale moderne din zilele noastre. Practic Plast SRL comercializeaza o gama larga de modele de usi industriale sectionale.

 

Usi sectionale cu panouri vitrate

Panourile vitrate din aluminiu pentru usi industriale au avantajul ca permit patrunderea luminii naturale in interior, iar in exterior ofera un aspect elegant si modern cladirii.

 

Actionari electrice pentru usi de garaj si porti – automatizari

Practic Plast SRL in calitate de principal partener al BFT in Romania distribuie catre colaboratorii din tara si totodata comercializeaza si instaleaza catre utilizatorii finali, societatii comerciale sau persoane fizice, in Timis, o gama larga de actionarii electrice pentru usi de garaj sectionale, porti, automatizari, dupa cum urmeaza:

  • actionari electrice pentru usi de garaj sectionale
  • actionari electrice pentru usi industriale sectionale
  • actionari electrice pentru porti batante
  • actionari electrice pentru porti culisante

Galerie foto