Service Reparatii Usi-Garaj Bacau

Usi de garaj Bacau

Service Reparatii Usi-Garaj Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi de garaj Bacau - Service Reparatii Bacau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Bacau

Usi de garaj sectionale - sunt compuse din panouri termoizolate din spuma poliuretanica fara CFC cu grosime totala de 40 mm. 

Colile din otel de 0,5 mm care compun panoul sandwich utilizat la confectionarea usi de garaj, sunt galvanizate si vopsite prin acoperire electrostatica cu pulberi. 

Aceste tratamente protejeaza suprafata usi de garaj impotriva luminii soarelui, umezelii, ploii sau zapezii. In interiorul panoului o banda suplimentara solida din otel asigura o fixare foarte buna a balamalelor.

Usi de garaj sectionale - nu ocupa spatiul exterior, deoarece se deschide in interior, astfel autoturismul poate fii parcat foarte aproape de garaj. Fiecare panou al usi de garaj are propria conexiune cu sistemul de rulare, astfel creste durabilitatea si eficienta folosirii usi de garaj. 

Usa de garaj sectionala este realizata din panouri sandwich cu diferite finisaje (lis,imitatie lemn) si intr-o gama variata de culori pentru a putea satisface si cele mai exigente gusturi.

 

Galerie foto