Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ungheni

Pfa Suciu Claudiu

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ungheni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pfa Suciu Claudiu - Service Reparatii Ungheni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ungheni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ungheni

Reparatii televizoare, LCD si plasme la domicilul clientului la pret avantajos in Tg Mures si localitatile limitrofe. Suntem un service specializat aflat in permanența la curent cu noutațile de ultima generație din domeniul reparațiilor televizoare, reparații electronice audio si video. Va oferim posibilitatea remedierii celor mai costisitoare defectiuni cu preturi care ajung pana la 25-30% din valoarea achizitionarii unuia nou.Ofera-i o sansa televizorului tau !Reparațiile efectuate si garanția sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experiența vasta in domeniul de service tv, reparații electronice.

Cartea noastra de vizita o reprezinta cei peste 2000 clienți mulțumiți de serviciile noastre. Ținand cont de propunerile si nevoile d-voastra am dezvoltat o echipa de intervenții rapide disponibila sa soluționeze reparațiile de televizoare in maxim 8 ore de la solicitare.

Galerie foto