Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Tulcea

Service audio video Tulcea

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service audio video Tulcea - Service Reparatii Tulcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Tulcea

Firma noastra efectuiaza reparatii tv audio dvd pentru orice tip si marca de aparat. Experienta de peste 15 ani in aceasta activitate a dus la formarea unei echipe de specialisti care poate rezolva toata gama de probleme ce pot apare in derularea acestei activitati.
Reparam aparatura tv audio si dvd-uri provenind de la marci cunoscute ca: Samsung, Lg (Golstar), Nei, Daewoo, Philips, Grundig, Sony, Panasonic, Thomson, Sanyo, Eurocolor, Bluesky, Artic, Beko, Vestel, Hyundai, Provision, Megavision, etc.
Suntem mereu preocupati sa asiguram furnizarea de servicii de calitate si promte.In laboratorul nostru detinem o bogata baza de date, documentatie si aparatura pentru efectuarea reparatiilor. Avem in stoc un numar mare de componente electronice noi pentru service si avem relatii de colaborare cu furnizori ce sunt importatori directi. Asiguram garantie intre 3-12 luni pentru lucrarile efectuate.Tarifele noastre de manopera sunt cuprinse intre 40 si 70 lei + tva in functie de marca,aparat si complexitatea reparatiei.Va stam la dispozitie si cu o gama larga de modele de telecomenzi originale sau inlocuitoare pentru toate aparatele fabricate dupa 1990 la preturi mici. Asiguram telecomenzi en gross pentru firme cu cele mai noi modele pentru televizoare China vandute in ultimul timp in tara. 
>Comercializam o mare gama de camere supraveghere si DVR-uri, kit-uri cu camere IR(cu vedere de noapte) de interior sau exterior, usor de instalat, avand tot ceea ce este necesar pentru a monta singur si rapid un sistem de supraveghere video. Solutia perfecta pentru a-ti proteja familia sau pentru a-ti controla afacerea ! 
>Va asteptam sa ne solicitati pentru a va oferi produsele si servicile noastre, gasindu-ne la datele de contact de pe site. Respectam clientul si-l tratam cu profesionalism !

Galerie foto