Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Timisoara

Reparatii cu garantie TV Plasma, LCD, Monitoare

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii cu garantie TV Plasma, LCD, Monitoare - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Timisoara

Efectuam reparatii in Timisoara pentru orice model de TV plasma/ LCD/monitoare. Constatarea este gratuita si se acoda garantie pentru serviciile oferite.

Pe piata locala, cele mai populare par a fi in acest moment LCD-urile, asta si ca urmare a preturilor ceva mai scazute, in detrimentul televizoarelor cu plasma. Insa, tehnologia LED, ceva mai recenta, atrage deja atentia utilizatorilor mai pretentiosi.

Ce sunt televizoarele LED Televizoarele cu display LED se inscriu si ele in familia LCD-urilor pentru ca ambele tipuri folosesc cristale lichide la afisaj. Diferentele apar la modul de iluminare a ecranului, odata cu introducerea ledurilor, inlaturandu-se o parte dintre dezavantajele clasice ale LCD-urilor.

Daca LCD-urile functioneaza in modul urmator: imaginile sunt redate prin iluminarea cristalelor lichide de neoane care produc o lumina fluorescenta, in cazul televizoarelor LED, neoanele sunt inlocuite de diode emitatoare de lumina, sau leduri. Spre deosebirea de acestea, plasmele utilizeaza gaze rare precum neon sau xenon, care atunci cand sunt incalzite emit lumina.In cazul tehnologiei cu cristale lichide, prin iluminarea pe baza de neon se ofera un contrast mai mic.

De asemenea, prin aceasta metoda, negrul poate aparea mai putin intens, iar zonele intunecate ale ecranului pot sta mai prost la capitolul contrast si detalii.

Daca pana acum acest dezavantaj era inlaturat doar de televizoarele cu plasma, televizoarele cu LED au si ele specificatii mai bune la acest capitol. Doar ca trebuie sa fiti atenti, in privinta culorilor, o diferenta clara se poate observa doar in cazul TV-urilor LED care au diode colorate. Acestea ofera nuante mult mai pronuntate, in timp ce TV-urile cu leduri albe nu se deosebesc prea tare de LCD-uri. 

Dotat cu echipamente de masurare, testare, piese de schimb, documentatie si instrumente de ultima generatie, punem la dispozitie clientiilor nostrii servicii eficiente atat prin calitatea reparatiilor cat si prin rapiditate. La baza succesului nostru stau miile de echipamente reparate si sutele de clienti multumiti.

Dupa multa experienta in domeniul electronicii, fima Reparatii cu garantie TV Plasma/LCD/ Monitoare, ofera servicii care ne-au adus recunostinta clientilor nostrii.

Galerie foto