Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ploiesti

Service Electronice Impex

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Electronice Impex - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Ploiesti

1. Ce marci de aparate reparam?

Reparam televizoare, si electronice marcile: Samsung, LG, Nei, Beko, Hyundai, Panasonic, Daewoo, Teletech, Myria, Philips, Eurocolor, Bluesky, Akai, Arctic, Grundig, Panasonic si altele vandute in Romania.

2. Unde se efectueaza reparatiile?

Reparatiile se fac pe loc, la domiciliul clientului, cu componente electronice de calitate, si personal autorizat.

3. Cat costa reparatia cu piese incluse, in general?

Preturile pentru reparatii: televizoare, plasma, lcd, led, monitoare lcd, cuptoare cu microunde, si aparate de aer conditionat, le gasiti aici.

4. In ce localitati si judete, efectuam reparatii?

Asiguram service in Bucuresti, in toate cartierele, Ilfov, in toate localitatiile(sate, comune, orase), in Ploiesti, si localitatiile din apropiere, si in judetele : Prahova, Dambovita, Giurgiu, Arges, Ialomita, Calarasi.

5. Cat acordam garantie?

Va oferim o garantie reala de 6 luni, la domiciliul dumneavoastra, pentru toate aparatele reparate.

 

Produse si Servicii

 S.C. Service Electronice Impex va ofera un sistem mobil eficient rapid si unic de reparatii televizoare la domiciliu cu cele mai mici costuri,  fara taxe de verificare si deplasare.

Executam reparatii de inalta calitate cu piese noi si personal cu experienta in domeniu. Asiguram servicii de reparatii tv si componente electronice pentru majoritatea televizoarelor vandute in Romania.

Acordam garantie 6 luni la domiciliul clientului pentru orice reparatie efectuata. 

Oferim servicii de reparatii televizoare fara taxe de deplasare si verificare in toate locatiile din Bucuresti ,Ilfov ,Ploiesti , DN1.

Galerie foto