Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Piatra Neamt

ILMEC SERVICE SRL

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ILMEC SERVICE SRL - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Piatra Neamt

Ilmec Service SRL este prezenta in jud. Neamt inca din anul 1994, oferind servicii de calitate la persoane fizice si juridice de pe toata raza judetului Neamt. 

Reparatii electronice: tv lcd, mp3 auto, combine muzicale, dvd playere, media player, camere foto/video, videoproiectoare, sisteme audio samd.

Ne ocupam cu vanzarea si reparatiile de calculatoare personale si laptopuri: depanare, mentenanta, recuperari de date, constructia si intretinerea retelelor de calculatoare, precum si instalare sisteme de supraveghere. 

Beneficiind de serviciile unei echipe tinere, flexibile, motivate, dinamice, cu o experienta vasta si cu un inalt grad de profesionalism, Ilmec Service este in masura sa ofere clientilor o eficienta ridicata: 
1. preturi competitive
2. promovarea calitatii prin lansarea de promotii si preturi speciale la toate serviciile sale de service calculatoare
3. respectarea cu fermitate a termenelor de executie
4. dispozitia de a trata cu atentia cuvenita fiecare client, comunicarea si promptitudinea, ce sunt intotdeauna pe primul loc.

Lucrurile acestea nu sunt doar texte, incercati serviciile Ilmec Service si problema dumneavoastra nu va ramane nerezolvata.

 

Galerie foto