Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Pantelimon

Service TV LED LCD Pantelimon

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Pantelimon reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service TV LED LCD Pantelimon - Service Reparatii Pantelimon.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Pantelimon
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Pantelimon


Reparatii TV/LCD/LED/Plasma | Service GSM - Reparatii Electronice

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: 10:00 - 14:00

service tv lcd led pantelimon - service specializat aflat in permanenta la curent cu noutatile de ultima generatie din domeniul reparatiilor televizoare, reparatii electronice audio si video. Va oferim posibilitatea remedierii celor mai costisitoare defectiuni cu preturi care ajung pana la 25-30% din valoarea achizitionarii unuia nou. Reparatiile efectuate si garantia sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experienta vasta in domeniul de service tv, reparatii electronice.

  • Efectuam service televizoare orice marca, model (LCD, plasma, LED, tub catodic- crt)
  • Asiguram servicii de instalare si punere in functiune televizoare.
  • Reparatii electronice audio video la domiciliu (service electronice): amplificatoare Hi-Fi profesionale, proiectoare tv, combine muzicale, sisteme audio home cinema (5.1), dvd bluray playere etc.

Activitatea de reparatii televizoare presupune intotdeauna o investigatie primara de diagnoza.Dupa manifestare si efectuarea masuratorilor electrice specifice se depisteaza componentele defecte. In urma constatarii se comunica costul lucrarii. Acesta se stabileste in functie de valoarea pieselor care vor trebui inlocuite si complexitatea manoperei. De exemplu pentru generatiile noi de tv lcd, plasma reusim sa optimizam de cele mai multe ori costurile reparatiilor prin depanarea si inlocuirea la nivel de componenta. In acest mod se pot reduce preturile cu pana la 50%-60% fata de inlocuirea clasica la nivel de placa sau modul.

reparatii tv multimarca pantelimon

Galerie foto