Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Otopeni

Service Tv Otopeni

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Tv Otopeni - Service Reparatii Otopeni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Otopeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Otopeni

Experienta acumulata de-a lungul a 21 de ani de activitate neintrerupta în domeniul reparatiilor televizoarelor si a aparatelor electronice de uz casnic ne recomanda printre principalele firme de service in domeniu.Tendinta a fost sa tinem permanent pasul cu evolutia tehnologiei si astfel am ajuns sa reparam fara dificultate televizoare de ultima generatie LCD, LED, PLASMA, dar si clasicele CRT-uri (cu tub catodic).Avem acces permanent la documentatii si la piese de schimb, ceea ce ne ajuta sa reparam la nivel de componenta orice tip si model de televizor PLASMA, LCD, LED sau CRT (tub catodic).In masura disponibilitatii pe stoc a pieselor de schimb, reparatia se executa in timp foarte scurt. Asigurandu-va de profesionalismul interventiei noastre, acordam lucrarii respective garantie pana la un an de zile, indiferent de tipul aparatului reparat (LED, LCD, CRT sau PLASMA).

Daca locuiti in Otopeni sau in apropiere si aveti probleme cu televizorul, va asteptam la atelierul service din str. Sofia nr. 34, OtopeniEchipa noastra executa reparatii pentru orice tip si orice model de televizoare ale producatorilor consacrati, cum ar fi:….Reparatia televizoarelor nu este singura noastra activitate. Aceleasi servicii de calitate vi le oferim pentru depanarea a aproximativ tot ceea ce tine de aparatura audio-video pe care cu totii o avem în casa,si anume monitoare LCD, sisteme audio, DVD-uri.Pentru cei interesasi de reparatia aparaturii electrocasnice , asiguram echipa de interventie pentru masini de spalat rufe si cuptoare cu microunde.

Oferim servicii de reparatii televizoare persoanelor fizice, juridice, in hoteluri si in pensiuni, cu garantie si post-garantie. Asiguram service de cea mai buna calitate pentru functionarea în parametrii specificati a tuturor aparatelor TV, fie ele LCD, LED, PLASMA sau cu tub catodic (CRT).

Dispunem de o gama larga de componente si de module electronice pentru reparatii, dar si pentru vanzare.

Galerie foto