Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Oradea

BIJU PRESTCOM

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BIJU PRESTCOM - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Oradea

Firma SC BIJU PRESTCOM SRL prin brand-ul TV EXPERT SERVICE ofera servicii de depanare televizoare, plasme, lcd, led, componente electronice si telecomenzi. Preocupati fiind de furnizarea unor servicii si produse de calitate am incheiat contracte de parteneriat cu prestigiose firme importatoare de componente electronice din tara.

Personalul societatii este format din specialisti in domeniul electronicii hotarati sa fie partenerii clientilor nostrii. Activitatea de service se desfasoara in trei locatii din Oradea, in spatii moderne dotate cu aparatura profesionala. Acestea sunt situate pe str. Piatra Craiului nr.2, unde este si sediul firmei, in cartierul Nufarul, pe strada Bumbacului nr.28 si in cartierul Rogerius, pe b-dul Stefan cel Mare nr.51.

Firma detine, de asemenea, un spatiu comercial destinat vanzarii componentelor electronice, pe strada Piatra Craiului Nr 8. Detinem de asemenea o baza de date cu scheme, caiete de service si dump-uri memorie. Obiectivul nostru de viitor este cresterea calitatii serviciilor oferite, o colaborare cat mai fructuoasa cu partenerii nostri.

TV EXPERT SERVICE va asteapta cu servicii profesionale de depanare si vanzare componente electronice si telecomenzi. De asemenea, ne adresam si unui segment de piata format din depanatori profesionisti. Acestora le punem la dispozitie o baza de date cu scheme, atat in caiete service, cat si in format electronic.

Suntem la dispozitia d-voastra zilnic, de luni pana vineri, intre orele 09:00-17:00 si sambata intre orele 09:00-12:00 in trei locatii din Oradea, spatii moderne dotate cu aparatura profesionala.

 

Galerie foto