Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Iasi

Polidom Service

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Polidom Service - Service Reparatii Iasi.


Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Iasi

Polidom Service

  • Service Electronice: televizoare, boxe, laptop-uri, telecomenzi, monitoare, DVD playere etc.
  • Service Electrocasnice: masini de spalat, hote, plite, cuptoare electrice, aragaze, aer conditionat etc.
  • Reparatii scule electrice/pneumatice: bormasini, polizoare, masini de frezat, rindele, rotopercutoare etc.
  • Reparatii echipamente gradina: aspiratoare/suflante de frunze, cultivatoare, motocoase, masini de tuns iarba etc.
  • Reparatii echipamente de curatenie: aspiratoare profesionale, freze de zapada, aparate de spalat cu presiune etc.
  • Alte reparatii de exterior: generatoare, motopompe, aparate de sudura, compresoare etc.

0742.329.006 / 0720.046.057

  Polidom Service a aparut pe piata in anul 2006 cu obiectul de activitate prestari de servicii. Initial, s-a ocupat cu repararea articolelor electronice si electrocasnice, dezvoltand apoi si latura de service si intretinere utilaje, echipamente si instalatii industriale. In prezent, Polidom Service este singura firma de pe piata locala care acopera toata aria de service.
  Detinem un atelier pentru electronice si electrocasnice, un atelier scule si utilaje electromecanice, un depozit / atelier pentru utilaje industriale, doua masini dotate pentru interventii pe teren, o masina de aprovizionare, o masina de transport marfa.

Reparatii TV LED/LCD/PLASMA/CRT

reparatii tv led lcd plasma iasi

  Asiguram service pentru orice marca si model de televizor: Plasma/LCD/LED/CRT
  Nu se mai aprinde televizorul sau monitorul? Se stinge dupa un anumit timp? Ramane blocat in meniu? Nu primeste comenzi? Luminozitate si contrast scazute sau in exces?  Polidom Service efectueza reparatii televizoare in Iasi si imprejurimi.
  Ca principal factor de deteriorare a unui televizor amintim modul de utilizare, un al doilea motiv al defectarii acestui produs electronic fiind durata sa de viata. Daca in cazul televizoarelor de calitate, durata de viata este de aproximativ 5-6 ani, luati in calcul o perioada mult mai scurta pentru brandurile mai putin cunoscute. In plus, o utilizare deficitara sau diverse alte intamplari neprevazute pot pune si ele in pericol integritatea si calitatea televizorului dumneavoastra.
  De cele mai multe ori reparatia televizorului este mai eficienta decat achizitionarea unui televizor nou, mai ales daca este unul de generatie noua, asa ca nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto